29 sep. 2014

CLINIQUE | CHUBBY STICK BABY TINT & CHEEK COLOUR BALM

Ben je een liefhebber van de Clinique Chubby Stick? Dan heb ik goed nieuws! Want Clinique heeft sedert eind augustus twee nieuwe Chubby Stick producten in hun assortiment. Namelijk Chubby Stick Baby Tint, een zachte kleurwaas die de natuurlijke liptint versterkt, en Chubby Stick Cheek Colour Balm speciaal voor de wangen. Benieuwd?


De populaire Chubby Stick formule gaat de persoonlijke toer op met de Chubby Stick Baby Tint. In totaal is deze hydraterende lipbalm verkrijgbaar in vier kleuren: Poppin' Poppy, Coming Up Rosy, Budding Blossom en Flowering Freesia. Ik testte Coming Up Rosy, een mooie heldere donker roze lipkleur. Elke kleur past zich aan en ziet er bij iedereen anders uit. Na het aanbrengen komt de ware kleur tot bloei en ontwikkelt zich tot de juiste intensiteit. De formule brengt makkelijk aan op de lippen en is hydraterend doordat de balsem verrijkt is met mangopitboter, vitamine C, sheaboter en jojobaolie. 


De Chubby Stick Cheek Colour Balm is een blush in stick vorm met een crèmige formule. De colourstick kan je eenvoudig omhoog draaien, aanbrengen op de appeltjes van je wangen en vervagen met je vingertoppen of met een kwastje. De kleuren zijn nogal opvallend en misschien ook wel donker, maar deze nieuwste telg zorgt voor een mooie, subtiele blos. Je kan de kleur zelf goed opbouwen tot de gewenste intensiteit dankzij de romige en doorschijnende formule. De Cheek Colour Balm is langhoudend en verkrijgbaar in vier kleuren: Amp'd Up Apple, Plumped Up Peony, Robust Rhubarb en Roly Poly Rosy. Ik testte Plumped Up Peony.


Deze stevige sticks zijn niet alleen handig, maar ook erg fijn in gebruik. Ik ben grote fan van make up in crème vorm. De textuur van de Cheek Colour Balm smelt eenvoudig door de warmte van je vingertoppen met de huid. Het zorgt voor een natuurlijk effect zonder dat je make up echt voelt zitten. Ook de Baby Tint lipbalsem is een fijn product om te gebruiken de hele dag door. Regelmatig opnieuw aanbrengen is de boodschap voor mooie, soepele en gehydrateerde lippen.

Clinique Chubby Stick Baby Tint - 20.70 euro (exclusief te koop via clinique.be)
Clinique Chubby Cheek Colour Balm - 25.89 euro

Beauty Treasures

7 opmerkingen:

 1. Die Cheek Colour Balm ziet er echt goed uit, lekker makkelijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Normaal ben ik niet van de blushstick, maar deze ziet er wel erg goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De blush wil ik zeker eens proberen. Al veel fijne reviews van gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I got the same two and I like them! The cheek chubby especially is just SO easy to use! I love them on you :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Cheek Colour Balm ziet er goed! Mooie kleur ook.

  BeantwoordenVerwijderen