25 sep 2014

RAINPHARMA | MOOD KUUR

Of je nu last hebt van een vervroegd herfstdipje, een stressvolle periode, nood aan extra energie, een steuntje in de rug tijdens een dieet of welke reden dan ook. De revitaliserende Mood kuur van Rainpharma weet misschien wel raad. De verhuis en de nasleep ervan heeft toch meer teweeg gebracht dan dat ik op voorhand gedacht had. Mijn energie niveau heeft een flinke deuk gehad. Met dat in mijn achterhoofd startte ik aan deze 14-dagen kuur.


Dagelijks een klein flesje Mood bij het ontbijt, dat moet wel lukken. Slechts één keer ben ik mijn flesje 's morgens vergeten. Bijgevolg heeft de kuur ipv 14 dagen bij mij 15 dagen geduurd.

Ik bewaarde de flesjes in de koelkast. De smaak is zuur. Het deed mij denken aan vers geperst (ongesuikerd) fruitsap. Zelf vond ik de smaak lekker, zeker in de ochtend! Verfrissend, maar ik kan mijn inbeelden dat het voor anderen te zuur is. Ben je zo iemand? Trek jezelf dan op aan het feit: één grote teug en het flesje is leeg ;-).Een klein flesje van 60 ml bevat heel wat goeds en heeft een laag caloriegehalte. 
 • carnitine: vetverbrander
 • ginseng en rozenwortel: helpen je door die moeilijke periode en ondersteunen de bloedcirculatie en je bloedspiegel
 • L-glutamine: energievoorziening, spieropbouw en ontgifting
 • Vitamine B1, B2, B3, B6
 • inositol en choline: instandhouding leverfunctie en metabolisme


Persoonlijk vind ik het moeilijk meetbaar wat het effect nu werkelijk is op mijn lichaam. Tenslotte weet je niet hoe je jezelf gevoeld zou hebben, mocht je de kuur niet ingenomen hebben. Maar ik ben energieker na deze korte, maar krachtige kuur. Mijn namiddagdipje verdween gelijkmatig en daar ben ik vooral heel blij om! Heel vervelend, zeker op je werk! Het feit dat die dipjes afzwakte, kan ik enkel en alleen toewijden aan deze kuur. Ik ben zeer blij met het resultaat, dit product ga ik niet snel vergeten. Het lijkt mij een mooie kuur om zo'n twee keer per jaar te doen. Al is het maar om het vitaminen niveau opnieuw wat op te krikken!

Rainpharma Mood kuur - 35.95 euro.
Beauty Treasures

7 opmerkingen:

 1. Huh, interessant drankje! Zou het wel eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er maar 1 flesje can getest maar het is iets dat ik zeker eens wil proberen bij een winterdip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lastig om te reviewen inderdaad, maar ik ben wel benieuwd nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad altijd moeilijk om te weten of zo'n producten of drankjes nu een positief effect hebben of niet... Maar het kan volgens mij inderdaad geen kwaad om dit 2x per jaar te doen. Zeker net na de winter lijkt me ideaal!

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die rainpharma spreekt mij wel aan, ken er nog te weinig van, ga me ook es moeten verdiepen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rainpharma is een heel leuk merk, zeker de moeite waard om te ontdekken.

   Verwijderen