27 sep 2014

BOURJOIS | ROUGE EDITION 12 HEURES REVIEW, SWATCHES & LOOK

Sinds deze maand liggen er weer nieuwe lipsticks in het Bourjois rayon. Eind 2012 lanceerde Bourjois een 18-delige Rouge Edition collectie, in 2013 breidde het gamma uit met enkele Rouge Edition Shine lipsticks. Anno 2014 gaan we voor de extra lange houdbaarheid op de lippen met de Rouge Edition 12 Heures. In totaal zijn er sedert deze maand 8 kleuren te koop, ik heb er 2 in mijn bezit om te tonen aan jullie.


De Rouge Edition 12 Heures lipsticks zitten in de herkenbare verpakkingen. Zwarte huls met onderaan een transparant stukje plastiek waar de kleur van de lipstick getoond wordt. 

De textuur is zacht en romig en brengt makkelijk aan op de lippen. Het draagcomfort is groot, je voelt de lipstick amper zitten. De finish is semi-mat en goed gepigmenteerd waardoor de lipstick automatisch al wat beter blijft zitten.


Beige Shooting is een nude beige-roze lipstick. Een kleur die je gemakkelijk de hele dag door kunt dragen. En ook tussendoor eenvoudig kunt bijwerken zonder dat je een spiegel bij de hand moet hebben.


Entry VIP is een mix tussen donker roze en licht rood. Het is een bijzondere kleur. Door het feit dat de kleur semi mat is, oogt deze chique zeker in combinatie met een avondlook. 


Mijn lievelingskleur is de Beige Shooting doordat ik deze dagelijks kan dragen. Ook om te gaan werken. Entry VIP daarentegen is voor mij een lipstick die ik vooral draag in het weekend. De textuur vind ik aangenaam, net als het aanvoelen op mijn lippen. De houdbaarheid is geen 12 uur, maar je merkt wel dat deze het langer volhoudt dan een gemiddelde lipstick.

Bourjois Rouge Edition 12 Heures te koop bij de drogisterij en Ici Paris XL. Verkrijgbaar in 8 tinten - 12.99 euro.

Beauty Treasures

8 opmerkingen: