26 aug. 2013

BOURJOIS | REVIEW & SWATCHES ROUGE EDITION SHINE

Vorig jaar werd de gewone Rouge Edition lipsticks gelanceerd. Dit jaar gaat Bourjois nog een stapje verder met hun nieuwste lipstick Rouge Edition Shine. De gewone Rouge Edition was leuk, maar deze Rouge Edition Shine spreekt mij persoonlijk meer aan. Niet alleen de verpakking oogt stijlvoller. Ook de inhoud is interessant.
 
Het ziet eruit als een lipstick, het voelt aan als een lipbalsem, maar met het gloss gehalte van een lipgloss. Bourjois doet het naar mijn mening erg goed de laatste tijd op gebied van lipproducten. Na de lancering van de Color Boost lipsticks, zijn deze Rouge Edition Shine een mooie aanvulling op het bestaande assortiment.
 

Wanneer kies je voor de Rouge Edition Shine? Deze lipstick is een perfecte match als je opzoek bent naar een goed gepigmenteerde lipstick die verrijkt is met voedende bestanddelen. Eén kwart lakpigment en één kwart gloss extract zorgt voor een extra dimensie van je lippen. 
 
De lipstick brengt gemakkelijk aan, is lekker smeuïg en voelt prettig aan op de lippen. De onderkant van de verpakking verklapt welke kleur de lipstick zelf heeft. Handig in de ochtend, want dan kan ik makkelijk aan de hand van de dop, de kleur herkennen. Zoiets noem ik time saving! De houdbaarheid is gemiddeld. Doordat de kleuren opvallender zijn dan een gemiddelde lipstick blijft de kleur langer zichtbaar. Een drankje en een klein hapje overleeft deze lipstick wel.

Grenade In en Famous Fushia
 
De kleuren Grenade In en Famous Fushia lijken sterk op elkaar. Je kan stellen dat ze slechts één tint van elkaar verschillen. Grenade In heeft een iets meer besachtige kleur terwijl Famous Fushia naar het roze leunt. Het onderscheid had van mijn part iets groter mogen zijn. Een pluspunt van deze Rouge Edition Shine is dat velletjes op je lippen minder opvallen vanwege de glanzende finish.
 
Famous Fushia
 
Grenade In

 
Te koop bij de drogisterij. Prijs per stuk 12.99 euro. Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

9 opmerkingen: