20 apr 2014

THE PERFECT EASTER BUNNY

Eerst en vooral een Vrolijk Pasen! Maak er een fijne dag van, vol met lekkere (chocolade) paaseitjes. Ik zet vandaag alvast goed in met een heerlijke Paasbrunch. 

De nieuwste geur van Playboy past perfect met het thema Pasen. Play It Pin Up 2 heeft ditmaal op de verpakking een kanariegeel strikje op de contrasterende zwarte konijnenoortjes. Als dat geen perfecte Easter Bunny is, weet ik het ook niet! Qua budgetvriendelijkheid is deze eau de toilette een voltreffer. 


De geur zou ik omschrijven als sprankelend fris. Deze geurt opent licht met een hintje van grapefruit. En nadien transformeert deze tot een frisse geur met fruitige elementen. Voor mij persoonlijk had de geur wat aanweziger mogen zijn. Het blijft een beetje té subtiel. Doorheen de dag regelmatig een kleine touch up en ik kan weer verder. Uiteraard de onderlinge combinatie tussen parfum, deodorant en douchegel heeft een versterkende werking. 


Top: peer, grapefruit en klaproos
Hart: pina colada, oranjebloesem en aardbei
Basis: vanille, cederhout en muskus
 

Aanrader als je opzoekt bent naar een frisse lentegeur die niet té overheersend is. Ook ideaal voor jonge meisjes die pas starten met geurtjes en experimenteren.


Te koop bij de drogisterij.
Play It Pin Up 2 eau de toilette 30 ml - 13.99 euro / eau de toilette 50 ml - 17.99 euro / deo 150 ml - 3.55 euro / douchegel 250 ml - 2.99 euro

5 opmerkingen:

  1. Ik vind de verpakkingen altijd leuk, maar de geur is nooit echt 100% m'n ding

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben gisteren nog naar de di geweest en heb daar de playboy parfums zien staan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik weet niet waarom, maar dit merk zegt me echt totaal niks. De geur zelf klinkt nochtans wel interessant.

    BeantwoordenVerwijderen