21 apr 2014

PANTENE | REVIEW BLIJF JONG 7 HAARGAMMA

Een anti verouderingsgamma voor je haren? Voor mij was dit concept geheel nieuw. Pantene Pro V introduceert een compleet gamma Blijf Jong 7 dat je haren beschermt tegen haarveroudering. Ik greep de kans om deze lijn uit te testen.

Het Blijf Jong 7 pakt zeven tekenen aan waardoor je haar jeugdig eruit blijft zien. Lees: vol volume, sterk, glad, glanzend, gehydrateerd, het haar herstelt zichtbare schade en heeft veerkrachtige haarpunten. 


Toch wel sceptisch begon ik aan de test. Want kan dat werkelijk allemaal? Ik startte met de shampoo die een lekkere (typische) Pantene geur heeft. Het is een dikke shampoo van textuur, zorgt voor massa's schuim en reinigt goed. Vervolgens gebruik ik één keer in de week een masker en de andere keer de conditioner. De conditioner zit in dezelfde verpakking als de shampoo. En heeft net als de shampoo een dikke textuur dat zich makkelijk laat verdelen in het haar. Dit is de textuur wat ik van een conditioner verwacht, dik en romig. Mijn haren zijn makkelijk doorkambaar nadien. Gelukkig waren de producten niet teveel voor mijn haren, want mijn haren werden niet sneller vet. Het masker zit in een pot met een handige dop die je kan open klikken. Fijne textuur, wederom laat het masker zich makkelijk in het haar verdelen en maakt mijn haren super zacht. Leuk pluspunt, het maskertje heeft een inwerktijd van 2 minuten, kort maar krachtig. Na het wassen van je haar kan je de spray gebruiken. Dit is een vezel-versterkende spray die je zowel op droog als vochtig haar kunt aanbrengen. Persoonlijk heb ik weinig spectaculairs ondervonden met deze spray te gebruiken. Behalve het feit dat mijn haren makkelijker te stylen zijn. 


Of het gamma nu werkelijk een anti-age programma is voor je haar durf ik niet meteen te zeggen. Maar het zijn wel stuk voor stuk fijne producten om te gebruiken en bovendien zijn ze lief voor je budget.


een review over de haarspray komt er nog aan

Te koop bij de supermarkt en drogisterij.
Pantene Pro V Blijf Jong 7 shampoo 250 ml - 3.89 euro / conditioner 200 ml - 3.89 euro / verjongend masker 200 ml - 6.99 euro / vezel-versterkende spray 150 ml - 6.99 euro

2 opmerkingen:

  1. Hmm, mooie belofte, maar blijkbaar niet helemaal waar. Aan het review te zien ben je niet al te enthousiast.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het fijne producten, maar ik ben sceptisch over de anti-age werking. Ik vind het ook moeilijk vast te stellen. Maar het is zeker niet dat ik negatief over de producten ben :-).

      Verwijderen