18 apr. 2014

RAINPHARMA LUXEBOX BIJ DE GOED GEVOEL

Deze maand zit er bij het maandblad Goed Gevoel een geweldige RainPharma luxebox voor maar 4.99 euro extra. Een koopje als je het mij vraagt want in de box zitten drie travelsize verpakkingen van RainPharma.


Ik heb al meermaals op mijn blog het gehad over RainPharma. Het is een puur Belgisch merk met een mooi assortiment gelaat- en lichaamsverzorgingsproducten, shakes en voedingssupplementen.  In de box zit een douchegel, een douchescrub en een bodylotion van 100ml per stuk. Telkens met een verschillende geur. Eerst dacht, goh wat gek dat het telkens een andere geur is, maar anderzijds maak je op deze manier ook kennis met bijna alle RainPharma geuren. En dat vind ik ook wel positief. A Zest of Happiness ken ik al van de massageolie, maar de overigen zijn nieuw voor mij.

En terwijl heb ik weer een goede reden om te genieten buiten op mijn dakterras samen met Goed Gevoel en verfrissende cocktail erbij!  Heerlijk, laat dat zonnetje maar komen! Ik ben er klaar voor!

5 opmerkingen:

 1. Ik heb hem met veel moeite gisteren nog kunnen bemachtigen, ga de producten dit weekend eens uitgebreid testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb deze box afgelopen maandag al kunnen kopen en toen lag er nog een mooie voorraad, maar inderdaad het gaat snel met deze box!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ik vermoed dat je de box wel nog zal vinden hoor! Gewoon eens kijken bij jou in de supermarkt of bij de krantenwinkel.

   Verwijderen