30 apr 2014

MAKEUPACTIE.BE & REVIEW HEAN MASCARA

Het Deauty box concept is intussen goed ingeburgerd, maar sinds kort is er in België een nieuw concept. Je kan namelijk een abonnement nemen via MakeUpActie.be waarbij je  per maand één (fullsize) make up product thuis gestuurd krijgt. Jezelf abonneren doe je per drie maanden Kostprijs? 4.95 euro per maand. Je betaalt enkel de verzendingskosten. In de registratiemaand (eerste maand) betaal je slechts 1 euro, daarna 4.95 euro. De eerste drie producten zijn een mascara, een BB crème en een eyeliner. 


Het concept vind ik leuk. Via deze abonnementservice ben je zeker dat je maandelijks een volwaardig beauty product in de bus ontvangt. MakeUpActie werkt samen met het merk Hean. Een volledig onbekende voor mij, maar daarom niet minderwaardig. Anderzijds ontdek je via weg weinig nieuws qua merken.


Ik testte de Hean Gigant Shock XXL mascara uit. Zoals de naam laat uitschijnen in dit een volume mascara met een klassieke borsteltje. Lang geleden dat ik nog eens zo'n mascara gebruikt heb. De mascara zorgt voor redelijk wat volume aan de aanzet. Maar het XXL effect waar ik op gehoopt had, blijft uit. Desondanks vind ik dit een fijne basic mascara, zeker voor de prijs wat je ervoor betaalt. Mijn wimpers blijven soepel waardoor ze minder makkelijk afbreken en worden netjes gesepareerd. Groot pluspunt, zelfs na drie laagjes mascara is er nog steeds geen sprake van klontertjes.

geen mascara - één laagje
twee laagjes - drie laagjes



Spreekt dit beauty concept jou aan?

Beauty Treasures

3 opmerkingen:

  1. Fijn dat hij niet klontert! Ik gebruik zelf al tijden de Volume Million Lashes van L'Oréal en ik ben er supertevreden mee

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gigantisch geshoqueerd door 't resultaat ben ik niet, maar het ziet er wel gewoon heel goed uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. origineel concept zeg! ik vind het wel leuk, en die mascara ziet er ook goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen