29 apr 2014

GUERLAIN | SUMMER SUN CELEBRATION COLLECTIE

Met de nodige trots stelt Guerlain hun zomer collectie voor. Een feestelijk gebeuren want Guerlain heeft dit jaar exact 30 jaar expertise op gebied van bronzers. Het complete Terracotta verhaal startte in 1984 en leidt tot een limited edition 2014 verjaardagseditie. Hiep, hiep, hoera!



De Terracotta Sun Celebration is een oogstrelend product. Het trekt onmiddellijk de aandacht en terecht! Dit product geeft je in minder dan vijf minuten tijd het effect alsof je drie weken zon op je snoet gehad hebt. Dit poeder ademt één en al zomer. Zelfs de geur van het poeder zorgt voor een zomers gevoel. 


De verpakking is luxe met de grote L. Donkerbruin hout gecombineerd met gouden accenten, magneet sluiting en een spiegel aan de binnenkant. Prachtig toch? 


Natuurlijk is de inhoud het allerbelangrijkste. De bronzer bestaat uit vier delen met in het midden een sprankelende zon (overspray). Een flamboyant oranje, een warm roze en een universele bronzer (bestseller nummer 03) maken dit product zo multifunctioneel. De combo zorgt voor frisheid en een warme uitstraling. Ook lichte huidtypes kunnen deze Terracotta Sun Celebration gebruiken, maar dan eerder licht aangezet. 


Een andere favoriet uit deze collectie is de Gloss d'Enfer in Nahema Smack, eveneens in beperkte oplage verkrijgbaar. Deze lipgloss heb ik al bijna iedere dag gedragen in de maand april! En dat wil wat zeggen. De kleur, koraal oranje met shimmers, warmt meteen het gelaat op zonder dat je veel moeite moet doen. De textuur is non-sticky en makkelijk aan te brengen. Deze zie je ongetwijfeld verschijnen in mijn favorieten artikel van de maand april!


Tot slot testte ik de La Laque Couleur in Tonka Impériale uit. Deze nagellak lakt fijn dankzij het voorgevormd borsteltje. De kleur vind ik mooi, maar roept bij mij niet meteen een zomers gevoel op. Desondanks is dit een kleur die veel vrouwen graag zien.


Summer Sun Celebration collectie is verkrijgbaar bij de parfumerie vanaf 6 mei 2014.
Terracotta Sun Celebration - 70 euro (limited edition)
Gloss d'Enfer Nahema Smack - 31 euro (limited edition)
La Lacque Couleur Tonka Impériale - 25 euro (limited edition)


Ben jij klaar voor deze zonnige trip?

Beauty Treasures

6 opmerkingen:

  1. wat een prachtige producten! De lipgloss en poeder is erg mooi, het nagellakje is niet zo mijn kleur maar kan wel tof zijn bij een bepaalde look

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige producten, wel erg prijzig !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, die bronzer ziet er zo mooi uit en dat lakje kan ik ook wel waarderen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die Sun Celebrations is toch werkelijk een pareltje he?

    BeantwoordenVerwijderen

  5. I like the helpful information you supply on your articles. I will bookmark your weblog and test once more here regularly. I'm somewhat certain I will learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next! all of craigslist

    BeantwoordenVerwijderen