2 mei 2014

OPGEBRUIKT & KLEINE REVIEW #11

In de grote vakantie verhuis ik samen met mijn vriend naar ons nieuw huisje. Volop ben ik bezig met allerlei producten op te gebruiken om te vermijden dat we overtollige restjes moeten meenemen. En zoals je ziet vliegt er weer het één en het ander in de vuilbak. Benieuwd naar mijn beauty vuilnis?


Mijn alltime favorite Demak'Up wattenschijfjes zijn er ook weer bij. Verder maakte ik mijn favoriete daytime blush op. Deze Maybelline Dream Mousse blush had ik al enkele jaren in mijn stash en is volledig opgebruikt. Ik ben er over verbaasd hoe zuinig deze blush eigenlijk wel was. Intussen wordt dit product volgens mij niet meer verkocht. 

Ik testte heel wat parfumstaaltjes uit waarbij niet meteen een bepaalde geur er voor mij uitsprong. Het Sheabutter scrub staaltje van The Body Shop daarentegen vond ik wel fijn. Dit zou mogelijk een product zijn wat ik zou aankopen.


De afgelopen tijd heb ik wat extra vitamines genomen omdat ik een drietal weken last had van een verkoudheid waar ik maar niet vanaf geraakte.  Gelukkig ben ik er weer helemaal bovenop! Een review over de Davitamon multivitamine staat online.

Lush Brazened Honey is een toppertje. Een geweldig detox masker dat je huid ontdoet van dode huidcellen en een gezonde uitstraling geeft.

Als try out probeerde ik een travelsize Batiste droogshampoo. In eerste plaats om kennis te maken met het merk en met hun droogshampoo. De original versie is oké, prima droogshampoo, maar intussen heb ik de Batiste Blush variant in huis. Wow, wat een groot verschil met de original versie! Over deze Blush variant later meer.


Een restje wat al een hele tijd in de badkamer vertoefde en nu eindelijk op is: de Lush It's Raining Men douchegel. Whoop whoop, ik heb weer twee lege Lush verpakkingen, nog drie te gaan en ik kan weer gaan ruilen voor een gratis masker. 

Het Avène Apaisant Hydratant serum heb ik dagelijks met veel plezier gebruikt. Het is een serum met een dunne textuur, krachtig hydraterend en kalmerend. Een fijn basislaagje waarop je kan vertrouwen. Ook geschikt voor de gevoelige huidtypes.


En dan is het tijd voor het grote geweld! Van bijna alle producten staat inmiddels een review online. Behalve over de douchegel van Le Petit Marseillais en de tandpasta van Sensodyne. Deze tandpasta heeft mij enorm geholpen met de gevoeligheid van mijn tanden. Ik gebruik nu nog steeds Sensodyne en ik ben tevreden over. De douchegel van Le Petit Marseillais vond ik erg fijn. Lekker geurtje, mild voor de huid en fijn voor de portemonnee. 




Beauty Treasures

6 opmerkingen:

  1. Je hebt weer flink wat mogen buitengooien! :-) Die douchegel van Le Petit Marseillais heb ik ook gehad, en die geur, oh ZO heerlijk vond ik die! En yep, de shea butter body scrub van TBS is echt de moeite, ik ben ook fan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt veel opgemaakt zeg! Leuk om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel opgemaakt :-) ! Vind het altijd leuk om een mand lege producten buiten te gooien :-) !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad het geeft mij zo'n goed gevoel dat ik ook effectief dingen opmaak en niet allemaal koop ;-).

      Verwijderen
  4. goed gedaan! ik zou dat ook proberen als ik ging verhuizen

    BeantwoordenVerwijderen