27 feb 2014

SALON EXPERIENCE | ENHANCING FACE TREATMENT BIJ RAINPHARMA

Afgelopen zaterdag zakte ik af richting Antwerpen. Ik had namelijk een leuke shopdag op de planning staan, maar daarnaast ging ik ook op bezoek bij RainPharma. Het is niet de eerste keer dat ik het heb over RainPharma. Maar mocht dit merk bij jou nog geen belletje doen rinkelen. RainPharma is een puur Belgisch merk dat zich richt op voedingssupplementen, professionele huidverzorging en behandelingen. 


De concept store is gelegen in de Schrijnwerkerstraat 12 in Antwerpen (dichtbij de MAC Pro store). Het is de enige winkel in België waar het gehele gamma verkocht wordt en waar je jezelf heerlijk kunt laten verwennen. Mijn bezoekje aan de winkel was niet zomaar, ik had namelijk een afspraak gemaakt voor een Enhancing Face Treatment.

Alles start met een vragenlijst die je moet invullen. Nadien wordt deze overlopen door de skincare consulente in samenspraak met jou. Uit het intakegesprek wordt duidelijk wat jouw verwachtingen zijn, maar ook wat RainPharma jou kan bieden. Eens dat je dit achter de rug hebt, kan je helemaal één worden met jezelf. Uitrusten, relaxen en genieten van een me-momentje. 


Ik werd onder handen genomen door Jolien. En ik was vanaf de eerste minuut geboeid door haar uitleg. Je merkte gewoon dat ze het merk door en door kent en daarnaast ook een hele boel ervaring heeft. De behandeling zelf was zowel gericht op ontspanning als huidverbetering. Aangezien ik niet meteen een probleem huid heb, werd er tijdens de behandeling vooral ingezet op een grondige reiniging en een stralende opgefriste huid. 


Reinigers, scrubje, rozenwater, maskertje, serum, dagcrème het passeerde beurt om beurt. En het bijzondere aan deze Enhancing Face Treatment is, dat je verwend wordt met twee soorten maskers afgestemd op jouw huid. Hetgeen ik het allerfijnste vond was dat je tijdens de masker momenten (20 minuten) verwend werd met heerlijkheden.  Je krijgt automatisch een nek- en schoudermassage, maar je mag zelf ook nog kiezen tussen een handmassage, een voetmassage, een voetpeeling of het scrubben van je handen. Aangezien ik hou van massages koos ik voor de handmassage. 

Jolien heeft magische handen. Kopzorgen en stress ebde tijdens de behandeling volledig weg. Na het relaxmoment, word je ontvangen in de winkel (beneden - de kabines zijn op het eerste verdiep) waar ze eventueel op verdere vragen kunnen ingaan. Of mocht je interesse hebben, kan je ook meteen je favoriete RainPharma producten mee naar huis nemen. Aangezien ik na de behandeling en de grondige uitleg helemaal mee was met het RainPharma concept, besloot ik drie producten mee naar huis te nemen om te testen. 



De behandeling is heerlijk. Pure verwennerij, maar waarbij toch voldoende ingezet wordt op huidverbetering. Aangezien je huidverbetering niet kan loskoppelen van een gezonde levensstijl, wordt aangeraden om voedingssupplementen te gebruiken. Nieuw in het assortiment zijn de Mood flesjes. Het is een kuur van 14 dagen, die ideaal is voor wat extra energie te geven op de momenten dat je futloos bent. Ideaal tijdens de winterperiode.

De Enhancing Face Treatment kost 79 euro exclusief epilatie wenkbrauwen of bovenlip. Op zich niet goedkoop, maar je krijgt wel degelijk een fijne, aangename behandeling ervoor in de plaats. Ik vond het alvast de moeite waard om hiervoor af te zakken richting Antwerpen.
 
Een review over de massageolie van RainPharma staat reeds online. 

3 opmerkingen:

  1. Mooie winkel en leuk concept. Ik ga zeker eens langs gaan bij Rainpharma de volgende keer dat ik in Antwerpen ben.

    BeantwoordenVerwijderen