28 feb 2014

(HER)OPENING NIEUWE LUSH WINKEL IN ANTWERPEN

Ben jij klaar voor een snuffel tripje in de gloednieuwe Lush winkel die afgelopen vrijdag opende in Antwerpen? Zelf ging ik niet langs op vrijdag, maar wel de dag nadien. Helemaal klaar voor een geurbeleving stapte ik binnen in deze toch wel grote nieuwe Lush winkel.

zoals je ziet, trekt de nieuwe winkel tal van nieuwsgierige blikken!

Je vindt de nieuwe winkel in de Leysstraat 9-11, wat pal aan de Meir is. Perfect, geen omweg doen en je wordt meteen aangetrokken door de uitnodigende geur van de (verse) Lush goodies. Natuurlijk ken ik Lush al enkele jaren en heb ik de afgelopen jaren al tal van producten gekocht en geprobeerd. Maar een volledige ontdekkingsreis in de winkel was een aparte ervaring. Zeer geschikt om nieuwe producten te leren kennen. Het interieur spreekt mij aan, hierdoor komen de producten zelf ook beter tot hun recht. Je hebt meer ruimte om zelf de producten uit te testen en alles staat netjes uitgestald.

nieuwe lente goodies

Niet alleen heeft Lush super veel heerlijke verwenproducten, maar de medewerkers zijn ongelofelijk vriendelijk. Niet te lui om je over een bepaald product meer uitleg te geven en om er vervolgens liefdevol over te gaan vertellen en te tonen hoe de producten werken. Ja, sommige producten hebben toch wel een woordje uitleg nodig.

hier moest ik wel even mee lachen ;-)

Tijdens de ontdekkingstocht kwam ik enkele bekende favorieten tegen, maar ik ontdekte ook heel wat nieuwigheden. Ro's Argan Body Conditioner is een bodylotion die je aanbrengt onder de douche. Even laat zitten en het vervolgens afspoelt. Wie mij kent, weet dat ik fan ben van zulke dingen. Dus toen Katrien (Lush medewerker) hierover begon te vertellen, werd mijn interesse ineens heel erg groot.

Een product dat ik normaal niet zou kopen, zonder er uitleg over gekregen te hebben, zijn de Toothy Tabs Sparkle. Het is een solide tandpasta, het klinkt heel gek. En ik denk dat ik er ook nog aan ga moeten wennen, maar ik ga ze zeker uitproberen. En de Sparkle versie zou je tanden witter maken dankzij citroen extracten die toegevoegd zijn.


En tot slot nam ik Ocean Salt mee. Ik had hier al eens eerder een sample van gehad. Het is een stevige gezichtsscrub met een heerlijke frisse geur. Niet meteen een aanrader voor een gevoelige huid, maar deze werkt wel enorm goed.

Het vers masker Brazened Honey kreeg ik bij Lush Maastricht nadat ik vijf lege (en schone) potjes inleverde. Zo lief en ook nog eens goed voor het milieu, want deze worden opnieuw gebruikt.

Meer foto's over de heropening vind je terug op Beauty Treasures Facebook pagina.

Wat vind jij van de nieuwe Lush winkel?

6 opmerkingen:

  1. Gosh I love Lush... Ik ga pas in mei terug naar Belgie dus ik kan de nieuwe winkel dan pas zien, maar hij ziet er alvast mooi uit op de foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er een mooi groot filiaal uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gezwicht voor de Ro's Argan ja? Ik vond 'm beetje te duur..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt het is een prijzig product, maar als het ook echt doet wat het beloofd te doen, dan heb ik dat geld er graag voor over. En de Lush medewerker was er laaiend enthousiast over, dus ben ik bijgevolg gezwicht ervoor :D.

      Verwijderen
  4. Prachtige winkel! Ik kon er helaas niet bij zijn omdat ik last minute moest werken, vind het wel jammer!

    BeantwoordenVerwijderen