24 feb 2014

WIN EEN TOTALE MAKE OVER (HAAR, MAKE UP EN FOTOSHOOT) - GESLOTEN


Op 8 maart 2014 wordt het startsein gegeven voor de 5de editie van Pantene Geef om Haar actie. Niet voor niets op deze dag, want 8 maart is ook internationale vrouwendag. De perfecte dag om jezelf even in de watten te laten leggen.

Ken je de Pantene Geef om Haar actie al? Pantène werkt hiervoor samen met Think Pink (wellicht alom gekend) waarbij ze vrouwen die te maken krijgen met kanker financieel willen steunen met de aankoop van een pruik. Daarnaast helpt het om de vrouwen hun zelfvertrouwen opnieuw op te krikken. Sinds 2008 zijn er maar liefst 20.179 personen jou voorgegaan. Hierdoor werden de afgelopen jaren 3000 vrouwen geholpen. Je kan van 8 maart tem 18 mei 2014 zelf ook een gulle gever zijn. Dit doe je door jouw gezonde paardenstaart te schenken aan dit fantastische doel. Hoe? Door je aan te melden bij één van de 250 kapsalons of op een knipevent. Waarbij je niet alleen je haar afstaat, maar daarnaast ook een stylish nieuwe coupe aangemeten krijgt (wassen, knippen en stylen). De vereiste hiervoor is wel dat je gezonde paardenstaart minimum 20 centimeter bedraagt. Meer info hierover vind je op de Geef om Haar website.


Maar er is meer! Je voelt het misschien al aankomen. Maar ik ben opzoek naar een gulle gever/geefster die bereidt is om zijn/haar gezonde paardenstaart te doneren. Maar dat is niet alles, uiteraard word je beloond voor jouw goede daad. Je wint namelijk een heerlijke verwendag samen met mij op 8 maart 2014. 

Concreet: een exclusief dagje verwennerij voor jou waarbij je, je  paardenstaart schenkt aan het fonds en hierna een stylish nieuwe coupe aangemeten krijgt door niemand minder dan hairguru Loredana Danese. Een heuse make-over door Max Factor make-up artist Alex Valverde en een fotoshoot door Geoffrey Tolaro.

Zie je dit zitten? Mail dan naar beautytreasures@hotmail.be voor je aan te melden. Hou goed in je achterhoofd dat je op 8 maart (overdag) beschikbaar moet zijn om af te zakken naar kapsalon AD-DICT te Genk. En dat je minstens 20 centimeter van je haar durft te laten afknippen. Aanmelden kan tem 4 maart 2014, op 5 maart 2014 wordt de winnaar geselecteerd.

En als kers op de taart! Van mij ontvang je ook nog een leuk tasje met enkele geweldige beauty productjes hierin! Ter beloning voor jouw goede daad!

6 opmerkingen:

  1. Als ik dit had geweten...zo jammer dat ik juist mijn haren heb laten knippen, anders schreef ik mij onmiddellijk in en heb ik een goeie reden om eens richting Limburg te rijden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik twijfel nog, ik ben nu zolang bezig met mijn haar te laten groeien en dan terug kort en helemaal opnieuw beginnen... dat houdt me vooral tegen :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mocht je toch zin hebben om aan deze leuke uitdaging mee te doen, je kan nog inschrijven tem 04/03/14 ;-).

      Verwijderen
  3. Ik vind het echt heel knap voor wie dit doet, maar zelf kan ik toch geen afscheid nemen van mijn lange haar. Ik ben al eens kort gegaan, en dat viel tegen, dus mja...

    BeantwoordenVerwijderen