6 jan. 2014

CAUDALIE | EAU DE BEAUTE

In 2013 maakte ik kennis met de wondere wereld van Caudalie. Intussen durf ik te zeggen dat het één van mijn favoriete chouchou merken geworden is uit de apotheek. Hoogtijd om het schoonheidselixir te reviewen voor jullie namelijk Eau de Beauté. Het is niet alleen een zeer geliefd product van mij, maar ook van vele andere vrouwen en bekende sterren. Niet voor niets, sedert de lancering in 1996 zijn er maar liefst 2 miljoen flacons verkocht. Wat concreet betekent dat er 16 Eau de Beauté flacons verkocht worden per uur.
Wat maakt het schoonheidselixir zo geliefd? Deze cocktail bestaat uit 99.40 procent uit natuurlijke ingrediënten. De eigenschappen houden het midden tussen een serum en een tonic. Caudalie staat bekend om het druivenpulpextract, maar daarnaast bevat het ook benzoë,  regenererende mirre, rozemarijn, kalmerende melisse, stimulerende pepermunt, verzachtende oranjebloesem en roos om de huid te doen stralen. Deze combinatie zorgt voor een unieke kruidige geur. Bijzonder, maar het is een geur die ik weet te appreciëren.
Eau de Beauté is een product dat je op verschillende manieren kan gebruiken de hele dag door. Je kan het gebruiken om 's morgens je gelaat te tonifiëren, om je make up te fixeren, doorheen de dag om je op te frissen en te hydrateren. De gelaatstrekken worden glad gestreken en de poriën verkleinen. Voor gebruik schud ik even goed met het flesje zodat alle essentiële oliën die bovenop drijven, goed gemengd worden. Nadien verstuif ik deze verfrissende mist over mijn gehele gelaat. Ik gebruik dit schoonheidselixir om mijn make up te fixeren, maar ook als opfrisser. Het zorgt ervoor dat mijn make up langer mooi blijft zitten en geeft ook een mooie gloed aan mijn gelaat. Vooral dat laatste vind ik een groot pluspunt. Voor mij persoonlijk is dit een leuke extra op mijn gewone huidverzorging.

het gele bovenaan de flacon zijn de essentiële oliën
Momenteel heb je de mogelijkheid om een Collector's Edition te kopen. Het merk is namelijk een samenwerking aangegaan met de ontwerpster L'Wren Scott. Hierdoor ziet de flacon er extra vrouwelijk uit. Echter is dit in beperkte oplage, nadien kan je het hele jaar door de Eau de Beauté kopen in de originele verpakking.
Caudalie Eau de Beauté te koop bij de apotheek of iU. 30ml/100 ml - 12 euro/35 euro

7 opmerkingen:

 1. Op zich een fijn product maar ik ben écht geen fan van de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt de geur is heel specifiek, je moet er inderdaad van houden.

   Verwijderen
 2. Ziet er een leuk product uit! Het uitzicht ziet er goed uit en ik hou er wel van dat het voornamelijk natuurlijke ingrediënten bevat! Het staat zeker en vast op mijn lijstje om te proberen XoXo Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende dit nog niet ben nu erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen