7 jan 2014

BOURJOIS | TWIST UP THE VOLUME MASCARA & ERASABLE LINER

 
Vandaag een dubbele review over twee make up artikelen van het merk Bourjois. Ik ben verzot op mascara's, dus ik was wederom zeer benieuwd naar de Twist Up The Volume mascara. Je zag wellicht deze mascara de afgelopen tijd regelmatig verschijnen in mijn looks. Het is een behoorlijk indrukwekkende mascara als je deze voor het eerst ziet. Het interessante aan deze mascara is namelijk de twistborstel. Het borsteltje biedt twee opties: lengte of oversized veel volume.
 
 
Meestal gebruik ik volume mascara's, omdat ik hou van dikke volle wimpers. Maar met deze mascara heb ik twee in één. En volume en verlenging, wat wil een mens nog meer? De mascara zorgt voor een intens zwart effect op je wimpers. Voor mij persoonlijk was het een heuse zoektocht naar het mooiste resultaat met de twee standen. Ik merkte op dat je met deze mascara zowel je wimpers kunt verlengen als volume geven. Alleen het effect is niet zoals ik gehoopt had. De volume twist zorgt ervoor dat je wimpers gemakkelijk aan elkaar gaan kleven. En het is lastig om ze dan opnieuw mooi te separeren. Na een tijdje gebruikte ik de volume versie niet meer. Aangezien ik vond dat de verlengde kant het mooiste resultaat opleverde. Jammer, want het concept was wel uniek en leuk!
 
 
dit is zowel de volume als de verlengende twist onderling gecombineerd
 
Net als de mascara, is ook de eyeliner innoverend. De benaming Erasable Liner zegt het zelf al, je kan eventuele foutjes makkelijk corrigeren doordat de eyeliner uitwisbaar is.
 
 
Het concept vind ik leuk bedacht, maar eenmaal dat ik met de eyeliner zelf aan de slag ging viel mij deze enorm tegen. De textuur van de eyeliner is dik, wellicht om nadien de liner gemakkelijker uit te wissen, maar hierdoor moeilijker mee te werken. Je moet al behoorlijk wat moeite doen om een mooi strak lijntje te krijgen. Het gommetje is gemaakt van een soort rubber en zodra de eyeliner opgedroogd is, kan je inderdaad makkelijk je lijntje corrigeren. Geef mij maar een gewone eyeliner waarmee ik zelf kan bepalen hoe dik of hoe dun mijn lijntje is. Daarentegen de kleur van de eyeliner zelf is gitzwart, zoals het hoort.
 

 
Jammer maar helaas twee leuke innoverende make up producten die voor mij helaas niet zo goed werken. Ik ben zeer benieuwd of jij deze producten zelf ook getest hebt, en wat jij ervan vindt.
 
Te koop bij de drogisterij.
Twist Up The Volume mascara - 15.99 euro
Erasable liner - 11.99 euro

7 opmerkingen:

  1. Dat uitwisgommetje vind ik eigenlijk wel slim gezien. Maar misschien moet het hele concept nog wat beter uitgewerkt worden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is ook handig, alleen de textuur van de eyeliner maakt het zo moeilijk om er fijn mee te kunnen werken.

      Verwijderen
  2. Ik heb de mascara gehad van mijn baas om te testen, maar maak eerst mijn oude op..
    En ik had bij die met dat gummetje de liner nooit gezien, dacht dat je zoveel geld voor aleen een gummetje betaalde haha.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat het wat tegenvalt allebei..

    BeantwoordenVerwijderen