9 jan 2014

WAT ZIT ER IN TESTFASE?

Wat zit er momenteel in testfase of met andere woorden van welke producten mag je binnenkort een review verwachten? Simpel, ik ben momenteel gestart met een hele nieuwe skincare routine. Bijna alle producten zijn nieuw die ik momenteel aan het gebruiken met uitzondering van mijn Kiehl's producten.


Ik heb het geluk dat ik een "goede" huid heb in de zin van weinig last van irritatie, roodheid, jeuk, gevoeligheid. Vandaar dat het voor mij ook mogelijk is, om in één keer alles om te slaan. Voor anderen is dat niet altijd een evidentie. Let daarom ook goed op je huid en durf te kijken naar je huid, jij weet tenslotte als beste wat jouw huid aankan.

Als eerste ben ik begonnen met enkele nieuwe reinigingsproducten uit te testen. In de supermarkt ging ik opzoek naar zowat de goedkoopste oogdemaquillant die te koop was. En toevallig kwam ik uit bij Diadermine. Daarnaast test ik volop de Caudalie zachte reinigingsmelk en een lotion van Philosophy. De Total Matteness lijn kwam in het najaar van 2013 op de markt en is gericht op de gemengde tot vette huid. Waarbij de lijn tracht om de huid opnieuw in balans te brengen en te matteren. 


Op gebied van verzorging is het Yves Rocher wat de klok slaat. Ik heb al een paar keer de nieuwe Elixir 7.9 lijn laten voorbij komen op mijn blog. Ik test vier producten uit: de oogroller, het serum, de dag- en nachtcrème. Het is uiteraard nog wat vroeg om over de producten een mening te hebben. Je moet tenslotte minstens een maand een product testen vooraleer je er iets over kunt zeggen. Zolang heeft je huid nodig (een periode van cel vernieuwing bestaat uit 28 dagen) om te reageren en eerste resultaten te tonen. Maar deze producten ruiken stuk voor stuk heerlijk, ik vind het alvast een plezier om deze lijn te kunnen uitproberen. 


Medio februari mag je een review verwachten van alle producten. Wat eigenlijk goed uitkomt, want tegen die tijd is ook de Elixir 7.9 lijn te koop bij Yves Rocher (half februari). Alle andere producten zijn nu al te koop bij de drogisterij, supermarkt, parfumerie of apotheek.

Naar wat ben jij het meest benieuwd?

4 opmerkingen:

  1. Ik ben wel benieuwd naar de total matteness! Die oogreinigingslotion van Diadermine heb ik ook al eens gehad, ik vond hem opzich prima :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben benieuwd naar de resultaten van yves rocher :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het meest benieuwd ben ik naar de Yves Rocher producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben bijna altijd enthousiast over Yves Rocher! Betaalbaar en goed

    BeantwoordenVerwijderen