22 jan 2014

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES

Het is alweer meer dan een half jaar geleden dat ik nog eens een achter de schermen artikel online zette. Het nieuwe jaar is intussen al drie weken bezig, maar het is nog niet te laat om goede voornemens te maken zeker? 

De maand december is mijn favoriete maand. Ik hou van Kerstmis, ik hou van de sfeer en gezelligheid, ik hou van het samen zijn. Dus vandaar dat er nog een paar december klikjes tussen zitten. Ik snoof de kerstsfeer op in Dusseldorf samen met mijn mama.


En in de maand december struinde ik heel wat events af. Van de meeste heb je intussen een verslagje zien voorbij komen behalve van het P&G beauty event. Op het event zelf werd mijn haren prachtig gekruld en opgestoken door Loredana Danese. Het resultaat was feestelijk en nog niet te moeilijk om zelf te proberen. Op de foto heb ik de nieuwe Olaz CC cream op. Geeft een natuurlijk effect op de huid. 



Ieder jaar opnieuw kopen we voor onze kleine viervoeter Prins ook een cadeautje voor onder de kerstboom. En guess what, dit jaar kwam er zelfs eentje per post! De Heart Breakers collectie valt zeer goed in de smaak, zeker de Softleys met gevogelte.


Het laatste weekend van 2013 brachten we door in Oostende. En daar vond ik bij de DI de Barbara Hofmann kwastenreinigers waar ik al zoveel over gehoord heb. Deze worden nog getest en uiteraard komt hierover een review online.


Mijn lievelingssoep voor het moment: zelfgemaakte goulash soep. Heerlijk in de winter!


Vind je het leuk om meer "life behind the blog" foto's te zien, dan kan je mij ook volgen via instagram.

9 opmerkingen:

  1. leuke foto's :) je lijkt goed op je mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk ! Minnie (mijn kat) had ook een cadeautje onder de kerstboom ^^ een gift box van Whiskas

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaa ik vind zo'n persoonlijke posts altijd tof :-) Zo krijg je meer het gevoel dat je de persoon achter de blog echt een beetje kent eh. Da's leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga proberen zulke blogposts iets vaker te laten voorbij komen ;-)!

      Verwijderen
  4. Leuk om te zien, leuke foto's ook.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke foto's! toffe haarstijl dat opgestoken!

    BeantwoordenVerwijderen