13 okt 2013

GUERLAIN | VOILETTE DE MADAME COLLECTIE

De najaarsmake up collectie Voilette de Madame van Guerlain is inmiddels al een poosje te koop bij de parfumerie. De eyecatcher van deze herfst collectie is ongetwijfeld de blush Madame Rougit. Maar niet alleen de blush is beeldschoon, ook de rest van de collectie is de moeite waard om even van dichterbij te gaan bekijken. Ik heb intussen een look online staan waarbij ik twee producten van de collectie gebruikt heb.
 
 
Zoals ik al zei, is de blush Madame Rougit (limited edition) de grote blikvanger. De blush zit verpakt in een zwart glanzend doosje met onderin een kwastje waarmee je eventueel je blush kunt aanbrengen. Persoonlijk prefereer ik een echte poederkwast, maar dat is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Het poeder zelf is licht geparfumeerd naar viooltjes. De witte bolletjes zijn behoorlijk glanzend, maar verdwijnen na een eerste keer gebruiken. De blush is opgebouwd uit vier kleuren die je samen kunt combineren of eventueel afzonderlijk kan gebruiken. Het is een prachtige koraalkleurige blush die een gezonde glans geeft aan het gelaat.
 
 
Nieuw van Guerlain zijn de duo oogschaduw paletjes L'Ecrin 2 Coleurs. Ik ontving het kleurpalet Two Spicy bestaande uit een mat chocoladebruine kleur en aan de andere zijde een glanzende, glitterige koraalkleur. De matte kleur is super goed gepigmenteerd, de glanzende kleur geeft tevens voldoende kleur af. Maar kan misschien een beetje lastig zijn om mee te werken vanwege de iets grovere samenstelling. Samen zorgt het duo voor een mooie combinatie. De kleuren ogen ook zeer warm samen wat ideaal is dit najaar. Het doosje is zeer vrouwelijk en elegant met een ingebouwd spiegeltje.
 

Beiden producten zijn erg fijn in gebruik. Zowel de blush als het oogschaduwduo zit verpakt in een suède zakje voor een tikkeltje extra glamour en luxe.
 
 
Te koop bij de parfumerie.
Guerlain blush Madame Rougit - 58.45 euro
Guerlain L'Ecrin 2 Coleurs Two Spicy - 42.50 euro

11 opmerkingen:

  1. De blush vind ik prachtig, al denk ik dat hij voor mij iets té roze zou zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, prachtige producten! Staat je goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gorgeous producten! Bijna zonde om ze te gebruiken. Ik vind je look ook weer stunning en de lipstick staat er ook super bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wauw wat een prachtige producten, vooral die blush, liefde! Prachtige look ook en wat een gave huid heb je zeg, prachtig om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi, fris en stralend zie je eruit Steffi! Erg mooi gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen