28 okt 2013

BOURJOIS | GOLD IS BACK

Volgende week is het Halloween en ondanks dat ik geen echte Halloween feestvierder ben, heb ik vandaag een leuke nagellak collectie die volledig in het thema van Halloween past. Bourjois werd namelijk geïnspireerd door zwarte magie om de nieuwe Gold is Black lijn te ontwikkelen.  Ben jij klaar om gouden bezweringen uit te spreken? En om het Glam Dark universum te betreden?


De collectie bestaat uit twee mysterieuze nagellakkleuren en drie verschillende topcoats. De ideale partner in crime om mee te experimenteren en leuke easy nail arts mee te maken. Het kwastje (van alle lakjes) is breed waardoor je makkelijk kan lakken. Maar voor mij is het toch even oppassen met mijn ringvinger en pinkje.


De kleur Monster Blood trok vanaf het begin mijn aandacht. Het is een hele donkere kleur, net geen zwart, boordevol gouden partikels. Ik denk dat deze tint mijn favoriet uit de Gold is Back lijn is. Perfecte dekking in slechts één laagje. Waardoor de nagellak ook bijna onmiddellijk droog is. Erg handig als je weinig tijd hebt!
 

Monster Blood en Dangerous Wish
Dangerous Wish is een zwarte basislak met daarin gouden en holografische glitters. Deze gaat het richting het eindejaar ook zeker heel erg goed doen. Om deze kleur geheel dekkend te krijgen, dien je meerdere laagjes nagellak aan te brengen.


De topcoats zijn leuk voor diegenen die houden van een opvallend effect. Hier kan je mee uitpakken en diverse looks mee creëren. De leukste van de drie naar mijn mening is de kleur Vampire Vanity. Deze doet mij denken aan de OPI nagellak The Man with the Golden Gun. Desondanks dat het geen 18 karaat goud is blijft dit een leuk alternatief. Het bladgoud is zowel leuk als je het over de gehele nagel aanbrengt (ringvinger) als enkel op de eindjes van de nagel (de rest van de nagels).

basislaag Monster Blood

Enchating Potion - Ghost Lovers en Vampire Vanity

Enchating Potion is voor mij niet zo bijzonder, maar desondanks een leuke topcoat voor bij de feestdagen. Deze tint kan je combineren met tal van kleuren nagellak. Net een gouden confetti festival.


Tot slot sluiten we het rijtje af met Ghost Lovers. Een fijn laagje gouden parelmoer maakt dat je nagellak er totaal anders uitziet. Het effect is bijzonder, je nagels worden gehuld in een laagje brons, groen, goud tint afhankelijk van het licht. Deze kleur lijkt mij ook heel erg mooi over een rood lakje.

basislaag Monster Blood


Te koop vanaf oktober bij DI, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en onafhankelijke parfumerie. Prijs per stuk 8.49 euro.
 
Welke kleur is jouw favoriet?

9 opmerkingen:

  1. Deze lakjes zijn echt super mooi en feestelijk. Mijn favorieten zijn monster blood en vampire vanity.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik wil graag dangerous wish en vampire vanity kopen, maar oktober is bijna gedaan en ik persoonlijk heb ze in nog geen enkel kruidvat gespot :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat gek, normaal gezien zijn de kleurtjes te koop vanaf oktober, maar misschien dat er wat vertraging zit op de levering.

      Verwijderen
  3. Mooie lakjes, zeker voor de feestdagen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind ze echt zo tof voor de feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen