27 okt. 2013

GOSH | BLUSH MELON & FLOWER POWER

Eén van de blushes die ik de laatste tijd zeer veel gebruikt heb, is de nieuwe blush Melon van Gosh. Samen met de kleur Flower Power behoren deze twee tot de herfst collectie van Gosh en tevens tot het vaste assortiment.
Flower Power - Melon

Toen ik de kleur Melon voor het eerst in handen kreeg, had ik mijn twijfels hierover. Gaat deze niet licht gepigmenteerd zijn, gaat de kleur wel zichtbaar zijn eens aangebracht? Het is namelijk een lichte perzikkleurige blush. Ik kan hier heel kort over zijn, want dit waren vooroordelen. De kleur is prachtig. Eens aangebracht op je wangen zorgt de kleur voor een uiterst natuurlijke blos. Gosh heeft naar mijn mening met deze kleur een kwalitatief goede blush op de markt gebracht die bovendien geschikt is voor de lichte huidtypes.
 
blush Melon & het oogschaduw palet Tempting Purple eveneens van Gosh
Flower Power was geen onbekend voor mij, aangezien deze reeds als limited edition behoorde tot de zomer collectie. Net als de kleur Melon bevat ook deze blush geen glans. Ze zijn compleet mat. Zelf hou ik van matte blushes. Hou je toch van een vleugje glans, dan kan je uiteraard een highlighter over je blush aanbrengen.  De look hieronder verscheen al eens eerder op mijn blog. Mocht je geïnteresseerd zijn naar de gebruikte producten, dan vind je hier de complete lijst terug.
 
 
De textuur van beide blushes is niet te zacht en niet te hard. Met de juiste rouge kwast krijg je al snel een heel mooi effect. De kleuren laten zich gemakkelijk blenden en bevatten voldoende pigmentatie.

Momenteel staat er een winactie online waarbij je oa de blush Melon kan winnen. Meedoen is erg eenvoudig. Alle info over hoe je kan deelnemen vind je hier terug.
 
Te koop bij het Kruidvat. Prijs per stuk 8.79 euro.

12 opmerkingen: