25 sep 2013

BODYSOL | REVIEW SHAMPOO EN CONDITIONER VOOR DROOG EN BESCHADIGD HAAR

Droog en beschadigd haar heeft een aangepaste verzorging nodig. Liefst milde producten die voldoende hydratatie en herstel kunnen bieden. Bodysol heeft een klein, maar fijn gamma haircare waarvan de aloë vera lijn onderdeel is. Zowel de shampoo als conditioner is verrijkt met natuurlijke extracten van aloë vera om droog en beschadigd haar extra weerstand te bieden en te zorgen dat het opnieuw levendig en vitaal wordt. Benieuwd naar "de Beauty Treasures testpanel" mening?

 
Dit frisse groene duo oogt mooi in de badkamer. De verpakking is simpel gehouden, maar het accent van de aloë vera plant maakt het wel leuk. De shampoo zit verpakt in een klassieke flacon, terwijl de conditioner in een knijptube zit. Voor het allerlaatste restje uit de conditioner te halen, moet je wel de tube open knippen. Je zou nog verbaasd zijn hoeveel er nog in zit!
 
 
Over het gebruik van dit duo kan ik zeggen dat beiden zuinig in gebruik zijn. De shampoo heeft een fijne textuur, maar nadat mijn haren uitgespoeld zijn, voelen ze hard aan. Een conditioner heb ik wel degelijk nodig. Een minuutje of twee laten inwerken en ze zijn opnieuw zijdezacht. De doorkambaarheid op de verpakking klopt voor de conditioner, maar niet voor de shampoo. De geur is eerder subtiel aanwezig. Niet overheersend, maar wel aangenaam. Het doet me meteen denken aan de zomer.
 
 
Als je last hebt van droog en beschadigd haar kan je zeker dit Bodysol duo een keer uitproberen. Het zou mogelijk wel eens een oplossing kunnen bieden voor jouw "haarprobleem".
 
In vergelijking met andere haircare producten die te koop zijn bij de supermarkt/drogisterij zijn deze een tikkeltje duurder. Als je gaat vergelijken met professionele producten zijn deze te koop voor een prikje. Bodysol kan je enkel kopen bij de apotheek, waardoor de zichtbaarheid minder groot is. Maar het is een merk waarop je kan vertrouwen.
 
Mocht je benieuwd geworden zijn naar het merk Bodysol, dan heb ik goed nieuws. Want momenteel loopt er een winactie waarbij je een super deluxe verwenpakket kunt winnen van Bodysol uit de Orchidee Sensation lijn. Waag je kans!

 
Te koop bij de apotheek en parafarmacie.

Bodysol shampoo 200 ml - 5.99 euro
Bodysol conditioner 150 ml - 5.99 euro

Bedankt aan Marjolijn voor de review.

4 opmerkingen:

  1. heb al dikwijls hun lichaamsproducten gebruikt maar nog nooit hun haarproducten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou van producten met aloe vera! Dat werkt zo verzachtend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijken me opzich wel fijn, alleen hou ik er niet zo van als een shampoo mijn haren stug/droog doet aanvoelen... De conditioner lijkt me wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben wel fan van hun douchegels, vooral de Ocean variant. Haar producten heb ik er nog niet van getest...

    BeantwoordenVerwijderen