11 sep 2013

KLEINE SHOPLOG & EEN GEWELDIGE BUDGETTIP & ACTIE 100% TERUGBETAALD

Gisteren sprong ik bij iU binnen om mijn extra Deauty cadeau'tje van Bioderma op te gaan halen. In de Deauty box van de maand augustus zat er een voucher voor een gratis 100 ml douchegel. Zoiets laat ik mij geen twee keer zeggen! De Atoderm douchegel  is een zachte douchegel voor de droge en gevoelige huid. Ik ben er alvast blij mee, want dit is een handig formaat voor mee te nemen op vakantie. Het bevat 100 ml, ideaal als je wat langer weg gaat dan een weekendje. Dan kan je gemakkelijk met twee personen een weekje toekomen met deze showergel. Verder snuffelde ik nog even rond bij de iU winkel. Misschien wel opzoek naar inspiratie/ wishlist materiaal voor te kunnen aankopen in Parijs!


Aangezien in Hasselt de iU langs het Kruidvat ligt, besloot ik ook nog even een kijkje te gaan nemen bij het Kruidvat. Ik had eigenlijk niets nodig en was eigenlijk binnen gegaan om nieuwe producten te spotten (omg - het leven van een beauty liefhebber is toch erg niet?). Tot mijn oog viel op de nieuwe Vaseline Spray & Go body moisturiser. Hier heb ik op meerdere blogs al zoveel goeds over gelezen dat ik deze zelf eens wou uitproberen. Ik koos voor de aloë fresh variant, in totaal zijn er drie verschillende sprays te koop. Mocht je ze zelf willen uitproberen, de producten zijn enkel te koop bij het Kruidvat. Aangezien normaliter in België de verkoop van het merk Vaseline slechts beperkt is tot de klassieke blauwe vaseline pot. In Nederland daarentegen is het merk en bijgevolg het gamma wel uitgebreider.


En tot slot heb ik nog een geweldige budgettip voor jullie. Goedkoop en het doet wat het moet doen voor 1.89 euro. Ik ben fan! De oog make up remover cleansing oil van het huismerk Kruidvat vind ik top. Ik heb er weinig woorden voor, je moet het zelf eens proberen. En mocht je niet houden van een olie, je hebt ook nog een bifase oogdemaquillant of een lotion (beiden 1.99 euro). Dus voor ieder wat wils! En mocht je nog meer je geld in je portemonnee willen houden. Dan heb ik ook nog anders leuk nieuws. Je kan namelijk bij het Kruidvat de nieuwste shampoo OF conditioner van Nivea kopen uit de Diamond Gloss volume lijn. En deze wordt na je aankoop 100 % terugbetaald. Als dat niet mooi is!


Bioderma Atoma douchegel - prijs onbekend
Vaseline Spray & Go body moisturizer 190 ml - 6.89 euro
Het Kruidvat huismerk cleansing oil 150 ml - 1.89 euro

9 opmerkingen:

  1. Ik gebruik de 2 fase reiniger van Kruidvat. Echt een geweldige reiniger en lekker budget ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt, die heb ik ook al eens gehad. En die werkt ook fijn en lekker goedkoop!

      Verwijderen
  2. De Atoderm douchegel moet ik ook nog gaan afhalen bij de iU. Ik ben er heel erg benieuwd naar! En die Vaseline Spray & Go kan ik echt niet vinden in onze Kruidvat... Het lijkt erop dat hij wel heel erg beperkt is in zijn producten. Spijtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nu ik moet toegeven dat ik de spray ook voor het eerst zag staan. Misschien heb ik gewoon geluk gehad.

      Verwijderen
  3. Oh altijd leuk, die volledig terugbetaald acties! Dat zie je hier nooit, stom.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke aankoopjes en leuke blog heb je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die kruidvat eigen merk oog make-up removers zijn idd een van de betse budget tips die je kan geven. Ik hou niet zo van olie op mijn gezicht dus ik koop altijd de lotion, maar die zijn zooo fijn.

    BeantwoordenVerwijderen