13 sep 2013

EVOKA | EEN NIEUW WELLNESS GAMMA

Afgelopen woensdag ontdekte ik bij Ici Paris XL tal van nieuwigheden die dit najaar terug te vinden zullen zijn bij hun filialen. Waaronder een nieuw merk Evoka. Je zou het niet meteen verwachten, maar het is wederom een nieuwe productlijn van hun zelf. Naast Only You, hun eigen huidverzorgingslijn en BE Creative komt er binnenkort een mooie wellness lijn erbij.
 
Het is een uitgebreid assortiment bad- en doucheproducten geïnspireerd op de vijf  werelddelen. Evoka opent de deuren naar nieuwe sferen en werelden van parfum, en neemt ons mee op een reis doorheen onze zintuigen, en dat met unieke ingrediënten die typisch zijn voor elke bestemming.
 

De vijf segmenten zijn totaal verschillend, maar telkens met een meeslepend parfum. Enigszins doet Evoka mij denken aan Rituals. Het zijn ook gelijkaardige producten die te koop aangeboden worden. Denk maar aan bodylotion, douchegel, douche foam, bodybutter, scrub, droge olie, geurkaarsen en geurstokjes, ... . En waarbij de prijzen net een stukje lager zijn dan die van Rituals! Ik denk persoonlijk dat het voor Rituals een geduchte concurrent zal worden.
 
African Dream
Oriental Nights
Mayan Spirit
 
Om je een eerste indruk te geven van wat we mogen verwachten. Tijdens de kennismaking testte ik even de douche foam uit. In tegenstelling tot wat ik gewend ben, is het een vrij stevige schuim. Hiermee bedoel ik dat de schuim niet meteen verdwijnt zodra deze in aanraking komt met de huid. Iets wat ik met andere merken weleens heb. En ook na het afspoelen van het product blijft de geur aanwezig. Ik moet toegeven de eerste kennismaking heeft mij aangenaam verrast en het smaakt naar meer! Wat zijn jullie eerste indrukken?
 
Het is wel nog even wachten voor de producten ook effectief te koop zullen zijn. De prijzen variëren tussen de 6.95 euro en 18.50 euro. Te koop exclusief bij Ici Paris XL vanaf midden november.

7 opmerkingen:

  1. Ik ben erg benieuwd naar de geuren. Jammer dat ik er niet bij kon zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier ben ik héél benieuwd naar! Ze zouden ze beter eerder verkopen, ik kan dit weekend al een geurkaars gebruiken, met zo'n somber weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er een prachtig merk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben hier héél erg benieuwd naar! Wat een prachtige verpakkingen!

    BeantwoordenVerwijderen