13 aug 2013

PARFUM | AMBER N° 53 EAU DE TOILETTE

Niet heel vaak, maar af en toe neem ik even een kijkje tussen het parfum assortiment bij het Kruidvat. Over het algemeen zijn het de iets goedkopere parfums die ze er verkopen, tenzij je het hebt over de parfums achter de kassa. Wist je bijvoorbeeld dat het Kruidvat een eigen parfumlijn heeft? Deze werd vorig jaar uitgebreid met een aantal nieuwe geuren en wordt niet standaard onder het gewone Kruidvat logo verkocht. Maar onder het label The Master Perfumer.
 
 
Het doosje zelf vind ik niet geweldig, zelfs een beetje saai, maar de flacon vind ik wel mooi. Als je je ogen toe doet en je zou niet weten dat dit een geur is van het huismerk van het Kruidvat. Zou je ongetwijfeld denken dat dit een geurtje is van één van de grote parfumhuizen. Amber n°53 is volgens mij een populaire geur vanwege de geurcombinatie tussen jasmijn, perzik en amber. Het is een frisse iets of wat zoete geur. Een pluspunt is dat de geur lang blijft hangen, zelfs langer dan andere duurdere geuren.
 
Naar mijn menig een fijn geprijsde eau de toilette. Ideaal als je nog opzoek bent naar een klein extra'tje voor iemand cadeau te doen of gewoon voor jezelf. Zelf kocht ik bij Vaderdag de Black Wood n°28 (mannen geur) voor mijn papa. Deze rook zwaar, maar wel lekker. Ideaal voor mannen en mijn papa is er erg blij mee.
 
Bij het Kruidvat vind je van alle geuren testers en mocht je graag een pocket size flacon hebben voor in je handtas of voor op vakantie mee te nemen dat kan!
 
Te koop bij het Kruidvat. Prijs per stuk 7.99 euro (50 ml).


8 opmerkingen:

 1. ik koop nooit parfum bij het kruidvat :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben er nochtans wel leuke geurtjes en regelmatig ook korting op de luxe parfum merken :-).

   Verwijderen
 2. Ik ben deze nog niet tegengekomen... Dus ze staan niet achter de kassa? Dan moet ik ze eens een keertje gaan zoeken, ofwel hebben ze deze niet bij ons dat kan ook...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze staan niet achter de kassa bij de meeste Kruidvat filialen. Ze staan meestal apart samen met de goedkopere parfums van de bekende sterren enz. Je moet er maar eens opletten de volgende keer :-).

   Verwijderen
 3. Klinkt niet slecht, maar ik denk niet dat het wat voor mij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een fijne geur! Misschien moet ik maar is gaan snuffelen bij Kruidvat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke blog!

  http://makeupmynails.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wist niet eens dat ze het hadden! Toch maar eens weer bij de Kruidvat langs, voor die prijs ben ik wel nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen