14 aug 2013

ACHTER DE SCHERMEN | P&G BEAUTY EVENT

Inmiddels meer dan een maand geleden was ik te gast op een leuk event georganiseerd door P&G Beauty. Je zou het misschien niet meteen verwachten maar tal van merken behoren tot de Procter & Gamble group. Denk maar aan Olaz, Pantène, OralB, Max Factor, ... . Hoogtijd om jullie even te updaten over de nieuwe producten die de volgende maanden gelanceerd gaan worden! En natuurlijk neem ik je via deze weg ook even mee achter de schermen bij Beauty Treasures.
 
Max Factor staat bekend om hun mascara's. Ook ik ben in het verleden al overstag gegaan voor hun False Lash Effect mascara. Nieuw van Max Factor is de Clump Defy macara. Verder lanceert Max Factor de Wild Collection. Deze bestaat uit diverse kleuren oogschaduw en oogschaduwpotloden. Ik kan al verklappen dat mijn eerste indruk positief is!
 

zie je de nieuwe mascara al?
Ik verschrok wel even van het feit dat je haren vanaf je 20ste begint te verouderen. Daar heb ik nooit bij stil gestaan dat dit proces bestond.  Pantène heeft onderzoek verricht op gebied van veroudering. Vandaar dat ze dit najaar twee soorten haarverzorgingslijnen lanceren. Speciaal om veroudering van je haar te ondersteunen.

Verder komt deze maand de nieuwste elektrische tandenborstel van OralB op de markt. Het allernieuwste op gebied van tandhygiëne wordt geïntroduceerd met de Black 7000.
 
Verder mag je nog wat nieuws verwachten van Olaz en Head & Shoulders. Wella Pro Series krijgt een nieuwe naam namelijk Pro Series Vidal Sassoon. Ik schreef er een tijdje geleden al eens over, maar ik blijf het moeilijk vinden om Pro Series los te koppelen van Wella. Maar P&G heeft hier intern een keuze meegemaakt om de naam te veranderen. De verpakking blijft hetzelfde waardoor het wel herkenbaar blijft, maar waardoor de consument misschien wel blijft vasthouden aan de oude benaming? Ik weet het niet, wat denk jij ervan?
 
 
De catering was fantastisch lekker. Zo'n kommetje verse fruit zou mij nu opnieuw smaken!
 
 
 
Verder werden nog enkele leuke foto's getrokken op het event door een professionele fotograaf.
 

samen met Dorien
 
Van de nieuwe lanceringen mag je uiteraard nog reviews verwachten!

9 opmerkingen:

 1. Ik zou meer bezig zijn met de hapjestafel leeg te roven dan met het event zelf, haha :-) Leuke beelden, wat een tof event!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha er werden gelukkig eetpauzes voorzien zodoende dat je van het event zelf niets kon missen. Heel slim :D!

   Verwijderen
 2. wauw ziet er een zalig evenement uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's!! Prachtig van jou in die zetel! En de hapjes zien er heerlijk uit..zelfs op de vroege morgen ;-) daar is gelukkig niet op bezuinigd. Ik ben benieuwd naar je reviews.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh dat eten zag er wel lekker uit :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke foto's ! en dat fruit hmmm, smaakt altijd he

  BeantwoordenVerwijderen