9 aug 2013

GEKREGEN GOODIES & SHOPLOG ZUID FRANKRIJK

Helaas ben ik zelf niet naar het zuiden van Frankrijk geweest, maar mijn lieve vriendin Dorien wel! Mijn verlof ligt nog in het vooruitzicht. De schat bracht enkele leuke goodies mee voor mij van op vakantie. Tijdens onze gezellige date in het Hassotel (aanrader) kon mijn geluk niet op toen ik een groen tasje van René Furterer kreeg. Er zaten geen producten in van René Furterer, maar wel ander leuks!

staaltjes - Urban Decay customizable palet - Kiko oogschaduw - Marseille zeep
Normaal gezien hou ik niet van blokjes zeep, maar deze is een echt Marseille zeepje met een heerlijke monoï geur. I love monoï geuren, dus bij deze ben ik erg blij. Ik ga hem niet gebruiken om mezelf mee te douchen, maar deze ligt in mijn kleerkast. I know, oma's doen dat enkel nog, maar ik vind het zo'n luxe gevoel om 's morgens mijn kast open te trekken en dat deze geur mij tegemoet komt.


Verder kreeg ik het Urban Decay customizable palet cadeau. Hierin zit standaard al een prachtige roze - taupe kleur. En de Kiko oogschaduw nr 152 past perfect bij de Urban Decay kleur. Dat wordt ongetwijfeld een mooie combinatie. Ik kan niet wachten om nog drie andere kleurtjes te selecteren om bij het palet te stoppen. Groot pluspunt vind ik de spiegel in het palet.


En daarnaast bracht ze nog enkele producten mee dat ik gevraagd had. Ik had geen lijstje meegegeven van producten, maar ze was zo lief om me te smsen toen ze een apotheek ontdekte waar alle producten van Nuxe en Bio Beauté by Nuxe afgeprijsd stonden. Dus koos ik voor twee micellaire mousses (eentje van Nuxe en eentje van Bio Beauté by Nuxe) en voor een BB crème van Bio Beauté by Nuxe. Zelf had ik nog nooit de micellaire mousses gezien in België, maar dat kan ook aan mij liggen. Ik ben erg benieuwd om de producten te gaan uittesten. Al ga ik wel eerst mijn huidige producten opmaken vooraleer ik met deze aan de slag ga. Maar hier mag je zeker in de toekomst nog een artikel over verwachten.

Ik heb nog geen ervaring met de producten van Nuxe of Bio Beauté by Nuxe. Mocht jij dat wel hebben, laat het mij zeker weten! Ik ben wel eens benieuwd welke de aanraders zijn van deze twee merken!

12 opmerkingen:

  1. Ik ben erg benieuwd naar de micellaire mousses ! Nuxe en Bio Beauté zijn 2 van mijn favoriete skin care merken. Echt heel fijne producten !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nuxe heeft echt heerlijke producten. De ontshminker met rozenwater is echt een aanrader en ook hun handcrème is superfijn voor in de winter. Kan je niets mis mee doen met deze producten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van de handcrème heb ik een staaltje gekregen :-) dus die kan ik wel eens uitproberen!

      Verwijderen
  3. ik heb ook nog geen ervaring met deze merken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk , de oogschaduw van UD ziet er prachtig uit en ik wil al heel lang eens KIKO uitproberen ! Nu deze ook online voor België beschikbaar is , ga ik dat in de toekomst zeker eens doen :D ... en ik leg ook nog zeepjes in mijn kleerkast hoor :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb al menig Kiko oogschaduws gekocht in Duitsland en ze zijn echt super van kwaliteit! Moet je zeker eens uitproberen.

      Oef gelukkig ben ik niet de enige die dat nog doet :p

      Verwijderen
  5. Mooi, dat customizeable palette van UD! Stop het maar snel vol! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik verbleef enige tijd geleden in het Hassotel voor een weekendje Hasselt. Inderdaad een aanrader wat betreft prijs, kwaliteit, ligging en vriendelijkheid, maar dit laatste is écht wel typerend voor Limburgers.

    BeantwoordenVerwijderen