3 feb 2013

VIDEO | DEAUTY BOX JANUARI 2013

De nieuwe Deauty box is inmiddels weer aan huis geleverd. En ik moet toch wel toegeven dat ik het concept leuk blijf vinden. Iedere maand zo'n leuke gift box thuis krijgen, het is toch iedere keer een klein feestje als ik het open doe.
 
 
Dit keer weer een gevarieerde inhoud met vijf producten in, waarvan twee producten specifiek voor het haar zijn, een product voor een gelaat, voor onder de douche en een luxe parfum staal.
 
 
Een leuke inhoud als je het mij vraagt. Maar het kan na de voorbije maanden (waarbij we zeer verwend geweest zijn), misschien ook wel een klein beetje "teleurstellend" zijn. Aangezien je geen volledig full size product ontvangt. Maar dan nog blijft het een mooie inhoud die ruim 15 euro waard is.
 
L'Occitane Almond Shower oil 75 ml - 6 euro
Dermalogica Dialy Microfoliant 13 g (full size 75 g - 65.25 euro)
Narciso Rodriguez 4 ml (full size 50 ml - 73 euro)
L'Oréal Paris Elnett Luminize 75 ml - 3.49 euro
L'Oréal Professional Vitamino Color haarmasker 75 ml ( full size 200 ml - 18.70 euro)

7 opmerkingen:

 1. sommige zijn er in teleurgesteld ja :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was er nog steeds erg blij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook :-), ik vind het echt plezant om zo'n box te kunnen openen.

   Verwijderen
 3. Ik vind de inhoud zeker niet teleurstellend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook een mooie inhoud. Het parfum staaltje (de geur) vond ik lekker, maar heb ik toch aan mama gegeven. Leuk dat ze er zo'n klein tasje bij doen :D.

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Inderdaad dat ken ik en daar ben ik erg blij mee! Geef me meteen een kappersgevoel thuis. Love it!

   Verwijderen