31 jan 2013

NO BUY PROJECT #1 UPDATE

Op 1 januari startte voor mij officieel het no buy project. Nooit had ik gedacht dat ik er ooit mee zou starten, maar toch en inmiddels zijn we vandaag de laatste dag van de eerste maand. Dus tijd voor een eerste update. Mocht je geen interesse hebben, mag je alvast dit artikel skippen.

Ben ik in de maand januari in de verleiding gekomen? Eigenlijk niet op één keer na! Heel gek. Ondanks dat ik heel wat leuke nieuwigheden heb zien voorbij komen, heb ik geen enkele seconde gedacht van nu kan ik mezelf niet meer inhouden. Ik denk dat ik iets nieuws uitgevonden heb namelijk stash shopping. Ik gebruik door de week nogal strikt mijn vaste producten. Maar op zondag avond doe ik aan stash shopping. En zoek ik enkele items uit die ik al even niet meer gebruikt heb, om die vervolgens de week nadien te gebruiken. Ook leuk en van sommigen heb ik wel het gevoel dat ze gloednieuw zijn. Dus dat is ook wel prettig. Het enige moment dat het even wat moeilijker was, toen één van mijn beste vriendinnen naar Londen ging op citytrip. En vroeg of ze iets speciaals voor me moest meebrengen. Ik zag meteen alle leuke beauty shops voorbij komen in mijn hoofd. Een bodymist van Victoria's Secret of wat leuke make up van Illamasqua kan ik altijd wel gebruiken. Maar toch heb ik neen gezegd. En stiekem ben ik daar nu ook wel trots op.

Een andere voorwaarde was dat ik kleine restjes zou opgebruiken tijdens mijn no buy en inmiddels zijn er al twee producten op. Misschien dat ik binnenkort hier wel een apart artikel over kan doen zodra ik wat meer lege verpakkingen verzameld heb.

Dus so far so good als je het mij vraagt! Ik ben alvast klaar om februari in te gaan!

3 opmerkingen:

  1. Succes ermee ! Ik probeer ook wat bewuster te shoppen en niet meer meteen vanalles te kopen. Met al de nieuwe beauty collecties die zijn uitgekomen heb ik ook nog niets gezien wat ik per sé wilde hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes! Ik heb me voorgenomen om ook wat zuiniger te leven :-)

    BeantwoordenVerwijderen