8 feb. 2013

PARFUM | EAU DE LACOSTE FEMME

Modefabrikant Lacoste introduceert een nieuwe verleidelijke vrouwengeur met de naam Eau de Lacoste. De geur is eenvoudig gehouden, maar ademt simpele luxe uit. De klassieke structuur van deze geur zorgt voor een soepele overgang van de top- naar basisnoten.
 
In het begin ruik je sappige topnoten van ananas, mandarijn en bergamot afkomstig van de Italiaanse streek Calabria. In het midden witte bloemen zoals oranjebloesem, Sambac jasmijn en ananasbloem. De basisnoten zijn sandelhout, vanille in combinatie met vetiver en Peru balsem. Enkele totaal onbekende ingrediënten voor mij, maar ik verwacht een mix tussen fris en zoet. Doordat er enkele zoete geuren aanwezig zijn, maar terwijl ook bloemen. Kan verrassend zijn. Wat denk jij hiervan?
 

Dit schattige flesje heeft wel iets. Het lijkt op een klein golfballetje en ik vermoed dat het vooral een jonger publiek zal aantrekken. Maar uiteraard op parfum en geur staat geen leeftijd. En ik vind dat het vooral niemand mag beperken in zijn keuze bepaling. Typerend voor Lacoste is het krokodilletje dat telkens terugkeert. Wederom in deze flacon zit hun symbool verwerkt op een stijlvolle manier.

Te koop bij de parfumerie vanaf heden

Eau de Lacoste Femme EDP 30ml - 42 euro
Eau de Lacoste Femme EDP 50ml - 60 euro
Eau de Lacoste Femme EDP 90ml - 81euro
Eau de Lacoste Femme bodylotion 150 ml - 27 euro
Eau de Lacoste Femme douchegel 150 ml- 23 euro
 
 Wat vind jij van deze schattige flacon?

3 opmerkingen:

  1. Ik vind dit echt een heel fijn parfum ! Eéntje dat ik deze zomer veel ga dragen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar je maakt me wel benieuwd. Ik heb gelukkig nog enkele cadeaubonnen van Ici Paris XL.

    BeantwoordenVerwijderen