11 nov 2012

THE BODY SHOP | CHRISTMAS EVENT & NIEUWE KERSTPRODUCTEN

Afgelopen woensdag ging ik naar een Christmas event georganiseerd door The Body Shop waarbij ze hun nieuwste producten presenteerde speciaal voor het eindejaar. Met heel veel enthousiasme vertrok ik naar het event. Want Kerstmis vind ik de gezelligste tijd van het jaar. Kerstmarkten afstruinen, Glühwein drinken en pakjes kopen er bestaat bijna niets leukers in mijn ogen. Ieder jaar opnieuw heeft The Body Shop heel wat mooie giftsets in hun assortiment in diverse prijsklasse die de moeite zijn om te gaan bekijken. Zeker als je opzoek bent naar een cadeautje in het beauty assortiment.  
 
Naar goede gewoonte vind je drie limited edition geuren terug bij The Body Shop. Dit jaar zijn het de geuren: Cranberry Joy, Vanilla Bliss en Ginger Sparkle. Deze geuren vind je zowel terug bij de individuele producten als bij de sets. 
Cranberry Joy producten


Ginger Sparkle
Niet alleen de drie tijdelijke geuren zijn extra speciaal tijdens de feestdagen. Ook de standaard geuren, denk maar aan mango, olijf, sheaboter, aardbeien, ..., zijn tijdens het eindejaar verpakt in een leuke cadeauset.
 




Een bijzondere giftset is ongetwijfeld Schoolhouse gift. Je weet dat The Body Shop aandacht schenkt aan fairtrade. En in samenwerking met hun diverse fairtrade partners ondersteunen ze een klein bedrijfje in Nepal. De verpakking is handgemaakt en per verkochte giftset gaat er 1 euro naar het goede doel. En dit jaar is dat goede doel: scholen opbouwen in achtergestelde gebieden in de Himalaya. Een mooi initiatief waarbij je een ander blij maakt maar ook de inhoud is leuk. Het bevat namelijk drie travelsize douchegels, een bodybutter en een lipbutter twv 24 euro en de prijs die je ervoor betaald is 19 euro.
 
Tot slot maakte ik kennis met de nieuwe make up collectie voor het eindejaar. Enkele highlighters uit de collectie zijn ongetwijfeld de slanted kabuki kwast en de Dazzeling Rocks parels. Wat voor Christmas look heeft The Body Shop bedacht? Veel glimmers en glans, gecombineerd met smokey eyes en een transparante lipstick met een gekleurde glans.

Nieuw in het vaste assortiment zijn de fruitige glossjes. Verkrijgbaar in zes nieuwe geuren en kleuren. De kleur en de geur zit verbonden aan elkaar. En praktisch alle geurlijnen (buiten de bloemige geuren) binnen het vaste assortiment heeft nu ook een bijhorende lipgloss.
 

De kerstproducten zullen vanaf 15 november 2012 te koop zijn bij de diverse The Body Shop filialen. De prijzen van de kerstsets variëren tussen de 7.50 euro tot 42 euro. De prijzen van de Wintertrend make up: tussen de 8.50 euro en 25 euro. En de prijzen van de individuele Give Joy producten: tussen de 3.50 euro en 16 euro.

Je mag uiteraard binnenkort op het facebook account van Beauty Treasures meer foto's verwachten van dit leuke event! Want bovenstaande is slechts een beperkte selectie van al datgene wat The Body Shop voor ons in petto heeft.


13 opmerkingen:

  1. Die ginger sparkle producten zien er leuk uit! Je hebt me nu toch nieuwsgierig gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik moet snel langs the body shop gaan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zoveel leuke producten en cadeau's! Was leuk je nog is te zien! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moesten ze zeggen tegen mij je mag maar 3 producten uit de winkel kopen, ik zou het heel moeilijk vinden. Zoveel leuks!

      Verwijderen
  4. Zo'n mooie producten, en prachtige foto's! Ik ga alvast voor de producten met het gingerbread mannetje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ik eerlijk gezegd een beetje jammer vind aan de kerstcollectie van TBS is dat het elk jaar dezelfde geuren zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van die geuren. Maar het is wel elk jaar hetzelfde.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt de geuren keren ieder jaar opnieuw terug. Maar de Ginger Sparkle en Vanilla Bliss is van geursamenstelling iets anders dan vorig jaar :-). Maar misschien nog wel iets of wat herkenbaar.

      Verwijderen