12 nov 2012

KIEHL'S | KENNY SCHARF & HET GOEDE DOEL

Voor het vierde jaar op rij heeft Kiehl's een holiday collectie die volledig limited edition is en waarbij ze een samenwerking aangaan met bekende kunstenaars. Dit jaar wisten ze de pop surrealistische kunstenaar Kenny Scharf te strikken. Deze bijzondere samenwerking heeft als doel om geld in te zamelen voor het goede doel. In België zal de volledige opbrengst van de holiday collectie naar het Paola kinderziekenhuizen gaan. In het ziekenhuis willen ze een nieuwe speelruimte bouwen waar zwaar zieke en bedlegerige kinderen hun dagelijkse zorgen even kunnen vergeten.
 
In mijn oren klinkt het alvast een goed initatief. Zeker rond Kerstmis denken velen aan de mensen die het minder goed hebben. Dus de ideale moment om even je goed hart te tonen en een goed doel te steunen. En daarbij niet te vergeten koop je een heerlijke body verzorging. Want de Crème de Corps producten zijn heerlijk spul voor je lichaam. En ik moet eerlijk bekennen, ik had nog nooit eerder van Kenny Scharf gehoord, maar de verpakking vind ik alvast leuk bedacht!
 
 
De collectie is vierdelig en bestaat uit drie formaten (250ml, 500ml en 1l) van de Crème de Corps klassieke formule (prijzen tussen de 18 euro en 49 euro) en uit de Crème de Corp Soy Milk & Honey Whipped Body Butter (36 euro).
 
Hoe vind jij deze bijzondere verpakking?


6 opmerkingen:

  1. heel vrolijk met die felle kleurtjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verpakking spreekt me niet speciaal aan maar ik vind het initiatief echt wel de moeite !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel on-Kiehl's, die verpakking :-O Ik ben er nog niet uit of ik het nu leuk vind of niet ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind hem heel leuk, maar je moet wel houden van zo'n drukke print

      Verwijderen