28 nov 2012

PERSOONLIJK | KERST SHOPPEN IN LONDEN

Kerstmis is voor mij zeker en vast mijn favoriete tijd van het jaar. Ik word blij van de sfeer, de versiering, de fijne en gezellige momenten met familie en vrienden! Het begint stilaan af te korten en zodra Sinterklaas voorbij is, zet ik voor de eerste keer een eigen kerstboom! De kerstballen en lichtjes heb ik inmiddels al gekocht, alleen zijn we er nog niet helemaal uit of we gaan voor een echte of voor een plastieken kerstboom. Maar bij deze heerlijke sfeer hoort natuurlijk ook kerst shopping en niet te vergeten kerstmarkten! Vorig jaar ging ik twee verschillende kerstmarkten in Duitsland ( Essen en Keulen) bezoeken. Beiden erg mooie en leuke steden. Ook dit jaar trek ik weer de grens over voor de kerstsfeer op te snuiven! Ditmaal niet richting Duitsland, maar ik ga samen met Dorien naar Londen! En ik kan het niet onder stoelen en banken stoppen maar ik ben zo enthousiast! We gaan van 20 tem 23 december.
 
Eerlijk is eerlijk, ik ben er nog nooit geweest! Dus ik kijk er erg naar uit en ik ben stilaan al een wishlist aan het aanleggen van producten die ik graag wil kopen die ze gewoon in België niet verkopen. Uiteraard onderga ik nu tot en met eind december een no buy! Normaal doe ik nooit mee aan een no buy, maar voor mijn shopping trip naar Londen maak ik graag een uitzondering. Oké semi no buy zal ik zeggen, want ik ga in december nog één dagje naar Amsterdam. Dus een gehele onthouding weet ik toch dat niet gaat lukken, maar ik ga proberen!
 
Ik zou zeggen wie heeft leuke tips van winkels/locaties/eetgelegenheden die ik zeker en vast gezien moet hebben. Laat het mij zeker en vast weten!

14 opmerkingen:

  1. Westfield Shopping Center is handig bij slecht weer en gemakkelijk te bereiken met de metro ! Veel shopplezier :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaargh, ik wil ook terug naar Londen! Selfridges, dikke aanrader. En Boots en Superdrug. En en en... zoveel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Londen is zalig ! De Westfield shopping mall is super ( metro Shepherd's Bush), Superdrug, Boots, Debenham's, Selfridges, Harrods ... het is allemaal zo leuk ! Nu wil ik ook terug !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. he leuk ik ga van 21 tot 23 december :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tof! Ik zou zeggen wie weet komen we elkaar tegen, maar Londen is zo groot dat de kans wel erg klein is ;-)

      Verwijderen
  5. London is zooo leuk!! Wat je zeker moet doen: Superdrug, Boots, de Lush winkel in Covent Garden, M&M Store is ook leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Boots, Harrods (klassieker maar je moet het gezien hebben vind ik), M&M Store, Topshop... En zo veel meer!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ga lekker deze comments checken! toevallig ga ik van 21 tm 23 December naar London hihi.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oee super leuk!! ik ga volgend weekeind naar londen!!

    BeantwoordenVerwijderen