27 nov 2012

ESSIE | WINTER COLLECTIE 2012

Iedere keer opnieuw kijk ik reikhalzend uit naar de nieuwste nagellak collectie van Essie. Als je het mij vraagt, behoort dit merk echt tot één van mijn favorieten. Ook de winter collectie speciaal voor het eindejaar is weer de moeite.  Niet alleen een standaard rood en groen eindejaar met Essie, maar wel met een leuke variatie.
 
Beyond Cozy - Where is my Chauffeur - Butler Please - Snap Happy - She's Pampered - Leading Lady
 
Ook diegenen die houden van een gewaagder kleurtje op de nagels weten ongetwijfeld de Essie winter collectie 2012 te smaken. Naar goede gewoonte bestaat de limited edition collectie uit 6 kleuren.
 
Hou je het graag klassiek dan zijn ongetwijfeld Snap Happy, She's Pampered en Leading Lady iets voor jou. Vooral deze laatste kleur trekt mijn aandacht in het bijzonder. Lijkt mij een ideale kerst nagellak. Ook Beyond Cozy is behoorlijk partyproof en past bij veel soorten outfits. De overige twee kleuren Where is my Chauffeur en Butler Please link ik niet meteen aan de feestdagen. Maar zijn uiteraard twee leuke speelse kleuren.  Algemeen gezien een mooie mix aan verschillende kleuren. Misschien niet heel erg bijzonder of spectaculair, met uitzondering van Leading Lady dan.
 
Te koop vanaf november 2012 bij het Kruidvat en bij DI. Prijs per stuk 10.99 euro.
 
Mocht jij een kleurtje aankopen, welke zou dat zijn?


7 opmerkingen:

  1. Leading lady lijkt me ideaal voor de feestdagen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb Beyond Cozy en plan die met de feestdagen te dragen. Wat een mooi glitterlakje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beyond cozy en leading lady! Zeker weten :-D ze hebben de juiste dosis sparkle ;-)

    BeantwoordenVerwijderen