13 feb 2012

SHOPPEN MET PIMPERNELL

Afgelopen zaterdag ben ik gaan shoppen met Pimpernell in Antwerpen. Natuurlijk was het een geweldige dag want hebben constant zitten kletsen en bijpraten. Heerlijk. Maar naast veel kletsen en praten hebben we uiteraard ook wat shopping gedaan. Het leek me leuk om nog eens een haul te doen, aangezien dat weer een tijdje geleden was.

Bij Galleria Inno verkopen ze naast de parfumerie artikelen ook andere leuke merken die ze bij mij in de buurt niet verkopen. Zoals Revlon, IsaDora, Biguine. Vooral het Biguine schap wist ons te bekoren. De palletjes waren ontzettend gepigmenteerd en zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Zeker de moeite waard om even te bekijken als je nog eens bij Galleria Inno bent. Prijs per stuk 11.90 euro


In het Kruidvat kocht ik een oogpotloodje van Catrice. Volgens mij is dit onderdeel van de nieuwe lijn, maar daar ben ik niet 100 % zeker van. Inmiddels spotte wij al een deel van de nieuwe producten, maar nog niet alles wat aangevuld. In de H&M spotte ik een donut en kocht ik ook een sjaal (die staat niet op de foto).  Donut 2.95 euro - oogpotlood 1.90 euro.


Natuurlijk gingen we ook een kijkje nemen bij Forever21, waar ik een stel prachtige bling bling oorbellen kocht. Het was meteen liefde op het eerste zicht. Prijs per stuk 6.95.


Tot slot sprongen we bij MAC en Ici Paris XL binnen. Bij Ici Paris XL spotte ik trouwens de nieuwe Only You nagellak lijn al. Op mijn wishlist stond de Chanel lipstick in Superstition. Ook nog de lipglossjes uit de Chanel collectie staan nog op mijn wishlist. Bij MAC had ik nog gehoopt dat de MSF Redhead er zou zijn, maar helaas totaal uitverkocht. Dus besloot ik de MSF Blonde te kopen, aangezien deze eveneens prachtig is. Zeker als highlighter. Chanel Lipstick 29.50 euro, MAC MSF Blonde 27 euro.


Ik ben alvast super blij met mijn nieuwe aankoopjes. Daarbij hoop ik vurig dat MAC de MSF Redhead ooit alsnog een keertje opnieuw gaat uitbrengen.

12 opmerkingen:

  1. Laten we maar gauw een nieuwe shopdate vastleggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oooh dat paletje ziet er wel erg leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihi, die haardonut is best grappig. Mooi paletje ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat jullie zijn gaan shoppen, mooi palletje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk geshopt! Ik vind de oorbelletjes erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke aankoopjes! En maak je eens een filmpje met die haardonut?? Ik ben zo vreselijk benieuwd hoe dat nou precies werkt, en jouw haarlengte is vergelijkbaar met die van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Wanda,als ik zelf ontdekt hebt hoe het precies in elkaar zit, wil ik er wel eens een filmpje over maken! Maar even geduld hebben met me ;-)

      Verwijderen
    2. Ik zal rustig afwachten :-)

      Verwijderen