11 okt 2012

NIVEA | GEZICHTSMASKERS

De avonden beginnen stilaan te korten. Het wordt koud, en ik kruip toch al wat vroeger onder de dons. Ik merk alvast aan mijn huid dat we inmiddels in de herfst zitten. En het wordt er niet beter op, want met de winter voor de deur verliest de huid al haar glans en frisheid. Het enige wat overblijft, is een grauwe winterhuid.
 
Gun jezelf daarom regelmatig een verwenmoment. Geniet en relax en maak gebruik van een gezichtsmaskertje. Nivea heeft een gamma aan gezichtsmaskers in zakjes vorm. Dus geen gedoe met tubes in de badkamer, maar gewoon een zakje dat geschikt is voor twee beurten.
 
Ieder maskertje heeft een inwerktijd van 15 minuten. Het eerste masker is een zuiverend masker. Perfect voor een gemengde tot vette huid. Dit masker bevat klei en magnoliaextracten. Het helpt puistjes en mee-eters te voorkomen en laat een compleet matte huid na.
 
Het zuiverende peel-off masker (geltextuur) gaat na het aanbrengen opstijven. Het masker verwijder je in tegenstelling tot een crèmemasker zonder water. Gewoon afpellen en eventueel de restjes verwijderen met een vochtig doekje. Dit masker zal voornamelijk zorgen voor een diepgaande reining.

 
Ook voor de droge en gevoelige huid heeft Nivea een aangepast masker. Wederom een crèmemasker met honingextracten. De formule zorgt voor een intense voeding en de combinatie hydra IQ bestanddelen, amandelolie en honing maakt de huid as soft as a baby's bottom.
 
Wist je trouwens dat je een gelaatsmaskertje het beste aanbrengt na het douchen? Dan zijn je poriën vanwege de douchedamp geopend en kan het masker extra diep inwerken.
 
Te koop bij de drogisterij. Prijs per stuk 2.69 euro (2 maskertjes per zakje).
 
Maak jij af en toe gebruik van een maskertje uit een zakje?


10 opmerkingen:

  1. dat zuiverend masker wil ik wel eens proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze nog nooit geprobeerd en meestal gebruik ik een masker uit een tube, maar ooit op vakantie in Oostenrijk heb ik wel een paar zakmaskertjes geprobeerd. Ik vond ze super :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad voor mee te nemen op vakantie is het een goede tip!

      Verwijderen
  3. Ik wist niet dat Nivea maskertjes had. Ik gebruik liever een masker uit een tube, zakjes zijn zo'n gedoe.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik eigenlijk nooit meer een maskertje. Mijn huid gaat daar heel erg van trekken en dat vind ik een onaangenaam gevoel :-( .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je een maskertje neemt geschikt aan je huidtype zou het normaal gezien niet mogen. Misschien is het Nivea maskertje met amandelolie en honing wel iets voor jou!

      Verwijderen
  5. Ik gebruik vaak maskertjes uit zakjes! Vind die persoonlijk het fijnst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk, maskertjes uit een zakje! Veel handiger dan een grote tube.

    BeantwoordenVerwijderen