16 apr 2012

REVIEW: LUSH IMMACULATE EGGCEPTION

Deze blogpost is een post Pasen artikel. Perfect voor diegenen die afkick verschijnselen hebben van de overdosis paaseitjes.

Tijdens mijn laatste badsessies probeerde ik uitgebreid de Lush Paas bruisbal uit met de mond-volle-naam Immaculate Eggception. Het concept vind ik zeker en vast leuk bedacht, want het doet mij terug denken aan mijn kindertijd. Waarbij ik regelmatig aan grote paaseitjes rammelde om de inhoud te ontdekken. De achterliggende gedachten is hetzelfde, maar dan is bruisbal vorm.


Deze drieledige bruisbal heeft een fantastische geur. Een melange van vanille gemixt met grapefruit en ylang ylang komt meteen jouw richting uit. En ik moet eerlijk bekennen de geur blijft lang nazinderen. Je complete badkamer wordt opgevuld met deze lekkere geur. Plezant als je later op de dag nog eens een keertje voorbij komt in je badkamer. Het is een bruisbal die je volledig in één keer in je badkuip kan laten opbruisen, maar ook perfect opdeelbaar is. Zodat je meerdere malen plezier kan hebben. Zelf opteer ik voor de laatste optie.

Leuk voor een keertje een extra'tje toe te voegen aan je badsensatie, maar persoonlijk ga ik nog liever in bad met heerlijk veel schuim rond mij heen. Maar schuim kleurt je badwater wel niet volledig roze. Wat toch ook wel eens een apart zicht was. Een klein nadeeltje vind ik toch wel de prijs (12.95 euro). Wat niet meteen goedkoop is voor een bruisbal. Je kan het wel verdelen in drie keer, maar dan nog blijft het 4.30 euro per keer en het bruisen is na twee minuten toch wel gedaan. Jammer.

The Immaculate Eggception is verkrijgbaar bij de Lush filialen (Antwerpen - Brussel). Prijs per stuk 12.95 euro.

Ben jij een bruisbal fanaat?

7 opmerkingen:

  1. Dat is inderdaad het nadeel, de prijs! :( Een keertje verwennen mag gelukkig wel eens ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je graag veel schuim hebt en toch roze water dan moet je zeker The Comforter is proberen!! Die is echt héérlijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De prijs is een behoorlijk nadeel.. en jammer dat hij niet schuimt dat heb ik ook altijd graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het ziet er echt leuk uit! Wel duur in verhouding idd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er grappig uit ! Heb laatst ook nog zo'n cupcake bruisballen gezien van The Beauty Bakery. Heb je ook ervaring met hun producten?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb een solid shampoo bar van The Beauty Bakery, maar voor de rest geen ervaring. Ziet er allemaal wel heel erg leuk en origineel eruit hé ;-).

      Verwijderen