28 apr 2012

PHILOSOPHY IN THE HOUSE

Lang hebben we erop moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Philosophy heeft zijn weg naar België gevonden. Misschien komt het jouw niet bekend voor, misschien ook wel, maar het is vanaf heden te koop (exclusief) bij Ici Paris XL. Met de slogan "we believe in miracles and the beauty in everyone" stel ik jullie graag het merk even voor aan de hand van enkele leuke producten.

Philosophy staat bekend om hun geweldige douchegels. Ze zijn verkrijgbaar in maxi formaat in diverse geuren. Meestal een fruitige combinatie, maar als je houdt van het kruidige is bijvoorbeeld de kaneelgeur een optie.


Opzoek naar een leuk cadeau'tje? Neem zeker eens een kijkje bij de Philosophy giftsets. Helaas in België maar drie verschillende sets verkrijgbaar.


Naast de fijne badspullen hebben ze ook een mooi aanbod aan huidverzorgingsproducten. Die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken! Op de meeste verpakkingen staat een tekstje. Meteen een woordje uitleg van wat het product precies met je huid doet.





Tot slot nog een parfumgamma, met bijhorende bodylotions en douchegels.


Kortom een fantastisch merk. Ik heb nog enkele cadeaubonnen liggen die ik eerdaags ga spenderen. Veel kans dat ik hiermee een Philosophy aankoop ga doen.

Fijn weekend toegewenst!



11 opmerkingen:

  1. Zo'n mooie spulletjes allemaal ! De Melon daiquri, microdelivery peel en hope in a jar staan al op de wishlist.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zo benieuwd naar de producten van Philosophy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben ik ook wel benieuwd naar! Bestaan er ook mini formaten van de douchegels?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ahh damn nu heb ik vandaag 20 min gespendeert in de Ici paris in maastricht en helemaal vergeten naar dit merk te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja en toevallig weet ik dat er in die IPX een stand staat van Philosophy.

      Verwijderen
  5. Ik wil al een tijdje een douchegel! Die ruiken zoo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kocht onlangs mijn eerste Philosophy producten. Ik ging voor een douche - bad -shampoo product met de Amazing Grace geur en een handcream, Hands Of Hope :) I like!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het een héérlijk merk! Ik heb voorlopig de Purity made simple en de lippenbalsem en ben over beide producten even enthousiast... Méér wil ik! ;)

    BeantwoordenVerwijderen