13 apr 2012

PARFUM: TRUTH OR DARE BY MADONNA

Het is geen onwaarheid als ik stel dat tegenwoordig bijna elke bekend ster een eigen parfumlijn heeft. Halle Berry, Kylie Minogue, Christina Aguilera, Jennifer Lopez en ga zo het rijtje maar af. Maar nog nooit eerder verscheen er een eigen parfum op naam van de Queen of Pop Madonna.

De geur Truth or Dare by Madonna heeft een ontzettend mooie verpakking. Heel vrouwelijk en elegant met een tikkeltje durf. Het is knap gedaan, zeker en vast een juweeltje als je zo'n parfum flacon in je badkamer staan hebt. Zonder dat het meteen de naam Madonna uitschreeuwt #MeLikes.


Tijdens een persevent kreeg ik de mogelijkheid de geur zelf te ruiken. En ik moet eerlijk bekennen, ik vind de geur erg lekker. Het is een eigentijdse, sexy geur van een klassiek parfum op basis van witte bloemen. Dat zich toch onderscheid van de andere bloemen parfums door een toevoeging van vanille extracten, musk en gekarmaliseerde amber.

Madonna stelde op 12 april haar eigen fragrance voor aan het grote publiek. Het event vond plaats in New York bij Macy's. Wat zag ze er weer prachtig uit!
Bron afbeelding

Exclusief te koop bij Ici Paris XL vanaf half april 2012.

eau de parfum 30 ml - 29.50 euro
eau de parfum 50 ml - 39.50 euro
eau de parfum 75 ml - 59.50 euro
shower gel 200 ml - 19.50 euro
bodylotion 200 ml - 19.50 euro

Ik ben aangenaam verrast door deze eerste geur van Madonna. Het voelt aan alsof mijn wishlist steeds langer en langer begint te worden!

Wat vind jij van de eerste parfum van Madonna?

3 opmerkingen: