13 apr 2012

MINI SHOPLOGJE

Gisteren namiddag trok ik richting Maastricht to do some shopping! Ik vind het er gewoon geweldig. Er heerst een totaal andere sfeer dan dat je bijvoorbeeld zou gaan shoppen in Hasselt. En dat vind ik net zo leuk eraan.

Naast dat het wederom een geslaagde namiddag was, was mijn buit bescheiden. Mijn zoektocht ging voornamelijk uit naar zomerschoenen. Die comfortabel zijn, en niet te hoog zijn. Kortom mijn ideale partner om mee te gaan werken. Bij V&D vond ik een paar leuke sleehak ballerina's van Esprit (60 euro).



Verder heb ik nog een paar hele mooie sandalen op mijn wishlist gezet. Ze zaten gewoon als gegoten aan mijn voet. De zool is gemaakt van heel erg zacht leder, alsof je tijdens het wandelen op een grote wolk aan het rondlopen bent. Zo zacht. Tijdelijk nog even op mijn verlanglijstje omdat het weer het momenteel toch nog niet toelaat om dergelijke open sandalen al te dragen.

Verder ging ik nog even een kijkje nemen bij het Kruidvat. Waar ik babyshampoo kocht voor het reinigen van mijn make up kwasten (huismerk Kruidvat 1.89 euro). En een nieuwe mascara van het merk NYC. Eerst wou ik de nieuwste aanschaffen Big Bold Lash mascara. Maar ben tenslotte gevallen voor de City Curls uit het NYC assortiment (2.99 euro). Het is het proberen waard als je jezelf bedenkt wat een klein prijsje je er maar voor betaald.


Iemand ervaring met de mascara's van NYC?

5 opmerkingen:

  1. Ik ben wel benieuwd naar de NYC mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij zult wel spijt hebben gehad dat je vandaag niet gegaan bent (kruidvat actie), ik heb zo'n 32 euro korting gehad :d Maar ben het met je eens dat Maastricht een heel andere vibe heeft als hasselt, raar he x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. in hasselt ben ik al geweest, maar nog niet in maastricht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die mascara heb ik ook gekocht om te testen! Had er veel goeds van gehoord :) En die babyshampoo gebruik ik ook voor borstels, heel fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen