5 mrt 2012

REVIEW CHOCOMANIA BODY BUTTER & SCRUB

Mijn nieuwe liefde is zeker en vast het Chocomania duo van The Body Shop. De limited edition Chocomania collectie heeft in no time mijn hart weten te veroveren. Ik testte alvast de body butter en scrub uit. Benieuwd naar mijn mening?


Ben jij net als mij chocolade verslaafd? Dan is deze collectie helemaal jouw ding. De scrub is heerlijk. Net alsof je, je hele lichaam scrubt met een chocomousse. Zowel geur als textuur doen mij denken aan een luchtige chocomousse. De korreltjes zijn bij de eerste aanraking vrij stevig en hard, maar na enkele ronddraaiende bewegingen lossen ze zich precies langzaam op. Ik hou wel van een stevige scrub (werkt tevens goed op je bloedcirculatie). De oliën die verwerkt zitten in deze Chocomania scrub, laten een dun laagje na op de huid. Dit is iets wat ik tijdens de wintermaanden wel weet te appreciëren.





Na het douche verwen ik mijn lichaam nog even met deze romige body butter. De textuur is vol, maar wel stevig. Het liefste "warm" ik de body butter even op tussen mijn handen voor ik het aanbreng op mijn lichaam. Uitermate geschikt voor de zeer droge plekken van het lichaam. In mijn geval zijn dat mijn benen en armen. De geur is helemaal niet chemisch, maar echt zoet en zoals een chocolade product moet ruiken. Nadat je je gescrubd en ingesmeerd hebt zou je vriend wel eens een hapje van je durven te nemen ;-). De geur blijft nog even na zinderen, en zelfs 's avonds voelt mijn huid nog gehydrateerd aan. Daar hou ik wel van. Als ik weinig tijd heb, grijp ik wel eerder naar een bodylotion, dan deze butter. Omdat het even tijd in beslag neemt om het product uit te smeren en tevens doordat hij zo romig is, duurt het even voor het helemaal geabsorbeerd is. In mijn ogen is dit werkelijk een feel good hydratation zoals op de verpakking staat.




Zie je hou dik de textuur is?

Vraagt enige inspanning om het product helemaal in de huid te werken

Jammer dat deze producten limited edition zijn, van mij mochten ze zeker opgenomen worden in het vaste assortiment. Ik denk dat ik nog nooit zo graag een product van The Body Shop gebruikt heb, als deze.

Te koop bij The Body Shop
Chocomania scrub 15 euro
Chocomania body butter 15 euro

Ben jij een chocolover?

8 opmerkingen:

  1. is dit LE? wist ik helemaal niet! binnenkort maar snel even ruiken! ben opzich wel fan van chocolade-geur, maar ben bang dat ik hem uiteindelijk te zoet zal vinden... maar het ziet er zoooooo lekker uit ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou al moeite moeten doen om de scrub niet op te eten ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er erg leuk uit! Maar toch zou ik er niet voor kiezen denk ik :) ik smeer liever bloemetjes op mijn huid hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit klinkt ontzettend goed! Ik had me willen inhouden, maar ik voel toch een enorme drang om die body butter te gaan halen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen