6 mrt 2012

LUSH ANTWERPEN WORDT 4 JAAR VIER JIJ MEE?

Morgen wordt Lush Antwerpen 4 jaar. Als je ooit richting de Meir gewandeld bent vanuit Centraal Station dan ben je ongetwijfeld langs Lush Antwerpen gepasseerd. Je kan het niet gemist hebben, want de Lush geur komt je al van enige afstand tegemoet.


Het Lush team wil graag deze verjaardag niet zomaar laten voorbij gaan, en nodigen ons uit voor het samen met hun te komen vieren. Want er zullen enkele leuke activiteiten in de winkel zelf plaatsvinden.

Uiteraard viert Lush niet alleen morgen maar ze gaan door tem zaterdag 10 maart. Zaterdag zal er tevens een speciaal aanbod zijn. Bij aankoop van het Fris Pakket of het Sexy Pakket mag je een Lucky Dip trekken. Waarbij je kans maakt op het winnen van een Retro parfum of twee Golden Tickets. Wat dit laatste precies wil inhouden is nog niet bekend, maar Lush geeft alvast als tip prijs dat het iets is wat niet in België te koop is van Lush. Hmm, daar ben ik wel benieuwd naar.

Zo wie zo iedereen die Lush Antwerpen op een originele manier happy birthday wenst tussen 7 en 10 maart krijgt een verrassing mee naar huis! Dus ik zou zeggen, ga zeker eens een kijkje nemen.


Ik wens alvast Lush Antwerpen een gelukkige verjaardag toe!

1 opmerking: