8 mrt 2012

ESSENCE MARBLE MANIA MAART 2012

Inmiddels heb ik de nieuwste trend edition collectie van Essence al in de winkels gespot. De Marble Mania is een interessante collectie boordevol trendy en hippe make up producten. Gaande van lipglossjes tot nail art spulletjes. De unieke marmereffecten zorgen voor een interessante lente. 


Als je een beetje creatief uit de hoek kan komen, of een poging wil ondernemen dan zijn de nagellakjes in combinatie met de nail art kit erg leuk bedacht. Het idee hier achter is om je nagels te voorzien van een nail art op basis van water marbeling. Een hippe trend, mocht je er nog nooit van gehoord hebben, dan kan je het best eens googlen.

Maar daar houdt het niet mee op, ook je ogen, de lippen en je wangen kan je opmaken met Marble Mania producten. De oogschaduws zijn gebakken en hebben een hoog parelmoer percentage. Glamour en shine gegarandeert. De oogschaduwen en blushes zien er fantastisch uit, vind je niet? Maar ik ben nu eenmaal in love met gebakken poedertjes met veining.

Ik kocht alvast de Marble Mania blush in Swirlpool. Zeer binnenkort zal je ongetwijfeld een look zien voorbij komen met deze blush. Aangezien de kleur in de verpakking nogal aan de roze kant is, maar in werkelijkheid oogt hij mooi roze-koraal.


Vanaf maart te koop bij het Kruidvat tot ongeveer half april. Op is op. Prijzen variëren tussen 1.79 euro en 3.29 euro.

3 opmerkingen: