13 dec 2011

RIMMEL LONDEN BY KATE MOSS

Ongetwijfeld vernam je het geweldige nieuws waarbij Rimmel Londen in samenwerking met Kate Moss een leuke lipstick collectie heeft gelanceerd. Dit allemaal ter ere van hun 10 jarig bestaan. Maar Kate Moss is voor het make up merk geen onbekende, want ze hebben reeds een jarenlange samenwerking erop zitten.


Eerder zag ik deze promofoto al pronken op de achterzijde van het reclameblad van het Kruidvat, en ik was erg onder de indruk. Wat ziet ze er fantastisch uit in dat rode kleedje met bijhorende make up. Momenteel loopt er op de Facebook pagina van Rimmel Londen een winactie waarbij je een make over kunt winnen. Wie wil dat niet winnen? Dus waag je kans hier.

De Lasting Finish lipstick is een bescheiden collectie bestaat uit 6 kleuren. Zelf omschrijft ze de collectie als het volgt.
'Ik wou een assortiment met gemakkelijk draagbare en traditionele kleuren ontwikkelen die ik altijd zelf gedragen heb en die ik geweldig vond. Dat was mijn inspiratie. Van vuurrood tot zachtroze en niet te vergeten huidskleurtinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was ook bijzonder belangrijk voor mij dat ze gebruiksvriendelijk zijn. Welke outfit je ook draagt, er is altijd een bijpassende kleur'
De roze nude kleur lijkt mij een topper. Want meestal zijn de nude kleuren die je koopt bij de drogisterij eerder naar het beige getint. Dus best verbazend dat deze toch eerder een roze ondertoon heeft.

Maak je Kate Moss look helemaal af met veel mascara bijvoorbeeld Extra Super Lash of  Extra Wow Lash. Als finishing touch nog een leuk kleurtje op je nagels en je bent partyproof. De I love Lasting Finish Nail Polish nagellakjes bevatten trendy kleuren, voor ieder wat wils.


Niet alleen naar de nude lipstick ben ik benieuwd, een nieuwe mascara uitproberen wekt iedere keer mijn interesse op. Ik ben een echte mascara fanaat.

Rimmel is te koop bij het Kruidvat en drogisterij DI.

Lasting Finish Lipstick verkrijgbaar in 6 kleuren 9.49 euro per stuk
Extra Super Lash mascara en Extra Wow Lash mascara  9,99 euro per stuk
I Love Lasting Finish Nail Polish verkrijgbaar in 18 kleuren 4,99 euro per stuk (exclusief bij Kruidvat)


Vind jij deze Kate Moss Lasting Finish lipstick collectie leuk?

3 opmerkingen:

  1. Zo'n lipstick lijkt me wel wat, ze zijn helaas altijd uitverkocht in mijn kruidvat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die nude lipstick ziet er erg mooi uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Valley Doll, ja volgens mij zijn de kate moss lipsticks echt een succes.

    BeantwoordenVerwijderen