15 nov 2011

BEAUTY NIEUWS: 16 NIEUWE PRODUCTEN VOOR LUSH

We mogen in het Lush assortiment maar liefst 16 nieuwe producten verwelkomen. Dat is niet niks. Benieuwd welke vernieuwende producten Lush op de markt brengt? Lees dan snel verder!

Als eerste een nieuw product dat ik niet meteen bij Lush had verwacht is de Lush droogschampoo No Drought. Inmiddels een welbekend (handig) concept, waarbij je tussen 2 wasbeurten je haar kan opfrissen. Het klinkt veelbelovend, want vaak blijft je haar er een beetje dof uitzien, maar deze zou geen residu achterlaten. (11,95 euro)

De massagebar Mange Too is mijn absolute favoriet, maar er worden nu 2 nieuwe bars geïntroduceerd Peace massagebar en Friends with benefits massagebar. Niet alleen kan je ze gebruiken om je huid een boost te geven vanwege het rijke gehalte aan natuurlijke boters. Je kan deze massagebars uiteraard ook goed gebruiken voor een massage. (Peace massagebar 12,95 euro , Friends with Benefits massagebar 11,95 euro)


Friends with Benefits

Peace

Heb je ooit al gehoord van een body conditioner? Hetzelfde concept als bij een klassieke haarconditioner, maar dan dat je, je lichaam insmeert en vervolgens afspoelt met water. Ro's Argan bodyconditioner zit vol met diverse oliën en boters die je huid verzachten en soepel laten aanvoelen. Na het douche ruikt je lichaam naar rozen. (29,95 euro voor 240 gram)


Als je naar een schoonheidssalon gaat voor een gelaatsbehandeling word je 9 van de 10 kansen behandeld met stoom. Iets wat je makkelijk thuis kan namaken door een kom met heet water te nemen en een handdoek. Gewoon je hoofd boven de kom buigen onder de handdoek. En daarbij kan je bijvoorbeeld een Steamer Tab gebruiken. De aromatherapie gaat op je kunnen inwerken plus achteraf kan je je gelaat reinigen met het water. Moon & Sun steamer tab gaat je huid reinigen , zorgen voor een opgewekt humeur en lavendelolie gaat de huid kalmeren. Terwijl Dream Steam steamber tab verrijkt is met tea tree voor een antibacteriele werking, roodheid gaat kalmeren en kamille en lavendelolie die rust gaan brengen. (2,95 euro per stuk)


Dream Steamer




Moon & Sun
Een nieuwe dagcrème is the British Nanny voor een huid die zich wil voorbereiden in de strijd tegen rimpels. Dit is een rijke verzorging voor het gelaat met een spf 30. (49,95 euro per 45 gram) 



Bruisballen ademen luxe uit op het moment dat je heerlijk wegzakt in je bad en de bruisbal zijn werk doet. Phoenix Rising en Rose Queen zijn twee nieuwe varianten.  (Phoenix Rising 5,95 euro per 100 g en Rose Queen 4,65 euro voor 95 gram)

Phoenix Rising


Rose Queen

Hipper dan hip zijn tegenwoordig macarons. Lush speelde in op deze trend met de ontwikkeling van de Bubbleroons. Met aan de basis een hartje van karitéboter, kokosolie en kokoscrème. Hoe te gebruiken? Je verkruimelt een stukje onder warm, stromend water. Met als resultaat heerlijk veel schuim, en een hydraterend bad. Verkrijgbaar in 3 vormen: Green Bubbleroon, Rose Jam Bubbleroon of Yuzu & Cacao Bubbleroon. (5,95 euro per stuk)


Green Bubbleroon


Yuzu & Cacao Bubbleroon

Twee nieuwe soorten zeep namelijk Dirty zeep. Klinkt vreemd? Want je wil tenslotte na het wassen, lekker fris en proper zijn. Maar goed combineerbaar met het Dirty assortiment van Lush. En Lust zeep met een jasmijn parfum. (6,95 euro per 100 gram)





Tot slot nog een Lustre Dusting Powder met dezelfde jasmijn geur als de Lust zeep. Dit poeder voorziet je lichaam van een gouden gloed. Wat natuurlijk naar het eindejaar wel een leuk extra'tje is. (18,95 euro)


Lush is te koop in België in Antwerpen (De Keyserlei) of in Brussel (Louisalaan of Rue de Frippiers). We hopen uiteraard dat Lush snel enkele nieuwe filialen opent zodat het nog eenvoudiger te koop is.

Als je goed kan tellen, tel je maar 14 producten. Je hebt namelijk 3 soorten Bubbleroons. En wat het 16de product is, heb ik zelf nog niet ontdekt. Ik heb het nagevraagd, en hou je op de hoogte!

6 opmerkingen: