16 nov 2011

MIJN VERJAARDAG + WINACTIE GESLOTEN


Vandaag ben ik jarig. Joepie! Er worden 23 kaarsjes uitgeblazen. En ter gelegenheid van mijn verjaardag vond ik het wel leuk om een winactie te organiseren. Op de eerste plaats omdat het mijn verjaardag is, maar ook om jullie te bedanken anderzijds. Mijn blog bestaat ongeveer 2 maanden nu (onder de nieuwe naam), en ik ben aangenaam verrast dat jullie ook nog regelmatig een kijkje komen hier op Beauty Treasures. Wat ik natuurlijk erg leuk vind, en daarom ook een winactie!

Deelnemen zal heel erg simpel zijn! Laat in de comments een reactie na met een kleine verjaardagswens en ik zou het ook wel leuk vinden mocht je eens een keertje vertellen waarom je af en toe (of dagelijks) een kijkje komt nemen op Beauty Treasures. En wat je eventueel in de toekomst nog graag zou willen zien. Extra winkans kan je bekomen door het volgende te twitteren: Follow @BTSteffi & RT: Steffi is jarig en organiseert een leuke surprise winactie op www.beauty-treasures.blogspot.com doe jij mee?

Wat je kan winnen, blijft nog even  een secret. Maar ik kan jullie garanderen dat het een leuk cadeautje is! Bij een verjaardag horen nu eenmaal verrassingen, dus daarom dat ik vandaag ook nog niet verklap wat het is!

Deelnemen kan nog tem woensdag 23 november 2011. De winactie is open voor zowel Belgische als Nederlandse lezers. Op donderdag 24 november 2011 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Veel succes allemaal! En ik ga genieten van mijn dagje!

24 opmerkingen:

 1. Een heel fijne verjaardag!!!

  Ik kon bijna dagelijks kijken wat de nieuwtjes op beauty-gebied zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Steffi!! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik hoop dat je een superleuke dag hebt.... en natuurlijk dat je zelf ook een hoop cadeautjes gaat krijgen. Laat je ons nog even weten wat je hebt gekregen?
  En dan de vraag waarom ik iedere dag op Beauty Treasures kom kijken? Omdat ik jouw blog er oprecht met kop en schouders bovenuit vind steken. Je bent zo perfect jezelf :-). Dat zal ik even uitleggen. Je schrijft enkel over onderwerpen waar je zelf interesse in hebt (dat voel je als lezer, en dat leest prettig). Je behandelt ieder onderwerp met veel zorgvuldigheid (daaruit laat je zien dat je kennis hebt, maar ook zorgvuldig met je lezers wilt omgaan... ook dat voelt prettig). Je komt professioneel over, zonder arrogant te zijn. En dit komt volgens mij vooral doordat je zo dicht bij jezelf blijft. En omdat jij zo'n leuke meid bent die overduidelijk het beste met haar beautylezeressen voor heeft komen we iedere dag terug. Ik in ieder geval wel :-). Ben blij dat ik je na je verhuis weer terug gevonden heb.
  Ik hoop daarom dat je ons nog erg lang gaat verblijden met leuke, gezellige, goede, professionele, mooie artikelen en filmpjes.....
  XX en geniet van vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja natuurlijk bij me aan te melden per ongeluk de reactie al verzonden :-)
  Dit is namelijk de eerste keer dat ik een reactie zet met dat Google-profiel.

  Ik kom dus bijna dagelijks kijken naar de nieuwtjes op beauty-gebied.
  Wat ik vooral graag lees op je site zijn de revieuws met looks van make-up produkten. Dat je meteen al een mogelijke look erbij kan zien vind ik handig bij het beslissen of ik iets ook ga kopen of niet :-)
  Ook zie ik graag welke nieuwe produkten er gaan uitkomen voordat wij daar de info over kunnen terugvinden. Het heet van de naald zekers :-)

  Veel plezier vandaag en laat je ook je beauty-kadootjes zien op de site?

  Groetjes,
  Falke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hieperdepieperdepiep... HOERAAAAA!!! Een dikke proficiat met je verjaardag meid! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een dikke welgemeende proficiat! Het lijkt me heerlijk om je 23e verjaardag te kunnen vieren met dit toch-nog-toffe-weertje. Ik ben jarig in augustus en let me tell you dat er die dag geen zon te bespeuren was dit jaar!
  Waar ik vooral van hou op jou blog is het feit dat je lekker jezelf blijft. Geen blasé gedoe maar gewoon Steffi. Wat ik graag nog zou zien in de toekomst zijn artikeltjes over je opleiding, die lees ik erg graag en misschien ook een outfit of the day.
  Geniet nog van je verjaardag!
  *Ik heb geen twitter maar zal dit artikel liken via bloglovin ;) *natlie_v@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog eens gefeliciteerd Steffi!
  De reden waarom ik regelmatig even bij je langskom is vooral omdat jij zo'n spontane en super sympathieke meid bent! Geniet nog van je verjaardag! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele dikke proficiat met je verjaardag! Geniet van je dag en laat je maar eens goed verwennen :) Ik hou heel erg van je blog omdat ik je looks altijd prachtig vind, vooral omdat ze echt "af" zijn. Keep up the good work! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alvast een gelukkige verjaardag gewenst! De reden waarom ik hier bijna dagelijks een kijkje kom nemen is omdat ik vind dat de artikels goed geschreven zijn, er voldoende afwisseling in zit, ik het gevoel heb dat je steeds eerlijk je mening zegt over een product en ik vind dat je zeer mooie looks kan maken die ik graag zelfs eens uitprobeer. Ook vind ik het een pluspunt dat je zowel budget- als duurdere merken gebruikt en dat je filmpjes maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. laat je zorgen voor morgen,
  want vandaag is een dag waarop je enkel feesten mag .
  dit is jouw verjaardag dus ook jouw geschenkjesdag !
  Van hartje gefeliciteerd met je 23e verjaardag! ik kom sinds een maand echt iedere dag op je blog, toch nog even kijken naar het leuke nieuwe op je website! En ik vind het gewoon leuk om te lezen.
  Heel veel plezier op je feestje! en ik hoop dat je een heerlijke dag hebt gehad en nog gaat hebben!
  Happy Birthday!
  xxxx
  Steffie (Miss073)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkige verjaardag ! Ik kom graag op jouw site kijken omdat je hele mooie looks maakt. Maak er nog een fijne dag van x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd, ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad! Ik kom sinds nog niet zo'n lange tijd bijna elke dag op je blog via bloglovin'. Ik kijk op je blog omdat ik gewoon vind dat je leuke artikelen schrijft en omdat ik natuurlijk ook gek ben op beauty. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkige verjaardag Steffi. Ik volg je al een tijdje (ook op je vorige blog) en ik kom regelmatig langs omdat ik vind dat je looks die je maakt zo natuurlijk zijn, en je legt het handig uit om ze na te maken. Ik heb ongelooflijk veel geleerd van je en wil je daarvoor bedanken. Hopelijk heb je een leuke dag!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd met je B-day! Hele fijne avond. Ik bezoek je blog graag omdat je naast goeie reviews ook super mooie looks maakt. Je mag meer easy-to-go hair tutorials maken zoals je laatst deed. Erg leuk om naar te kijken en uit te proberen! Have fun B-day babe! Hier is mijn tweet: http://twitter.com/#!/beautygoddessnl/status/136885391188963328

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe mee ! Gelukkige verjaardag. Voor jouw 23 jaar , toon ik dit leuke gebaar, ik wens je geen gelukkig nieuwjaar,en misschien vind je me wel raar, maar amuseer u daar !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd met je 23e verjaardag! Ik hoop dat je een superdag hebt gehad en een magische mooie avond krijgt! Ik kan helaas niet zeggen wat er eventueel anders of leuk is aan je blog. Dit is de eerste keer dat ik het zie (kwam erop door een tweet) ik ga je echter wel volgen en ik heb ook getweet: https://twitter.com/#!/LindaB1983/status/136893989654769664.Mijn mail is linda_brouwers@hotmail.com

  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hee!
  Gefeliciteerd en fijne verjaardag!
  Ik kijk elke dag op beauty treasures omdat het gewoon een superleuke site is met veel beauty! Ik volg je met twitter en heb het berichtje getweet:
  http://twitter.com/#!/xxxcharr/status/136928323942096896

  hopelijk maak ik kans. ik ben erg benieuwd.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. gefeliciteerd! Ik kijk graag op je blog omdat je bij me in de buurt woont, we shoppen dus waarschijnlijk vaak in dezelfde steden ;) groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Happy birthday to you
  In de wei staat een koe
  en die koe zegt I love you
  Happy birthday to you

  Ik vind je naam van je blog leuk gevonden. Ik kom vaak kijken voor de beautytips en ideeën.

  http://twitter.com/#!/nona89/status/137210558997999616

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oei, ik ben er wat laat mee maar ' GELUKKIGE VERJAARDAG' .. Ik kom gewoon nog regelmatig een kijkje nemen om de simpele reden dat je gewoon een heel lieve 'madam' bent en ik een soort emotionele band met jouw schrijfsels heb. Ik ga niet beweren dat ik je trouwste lezeres ben, maar ik kom denk ik toch aardig in de buurt ( ik bedoel: het is al de tweede keer dat ik je achternahol :p remember je bloggen.be blog met de knaloranje achtergrond en het popmuziekje dat begon te spelen nog?)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een beetje te laat maar toch een héél gelukkige verjaardag gewenst! Party vandaag ook maar eens want je verjaardag kan je nooit genoeg vieren :)

  Ik kom hier vaak kijken omdat ik vind dat je leuk schrijft en heel mooie looks maakt. Meer daarvan zou ik dus zeggen ;)

  Mijn tweet staat hier: https://twitter.com/#!/StyleIsEternal/status/137921232157949952

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ook ik ben wat later, alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Er zijn niet zo heel veel (goede) Belgische beautyblogs, de jouwe staat tussen mijn favorieten! Ik vind reviews altijd heel fijn om te lezen, en wat ik zeker nog meer wil zien zijn ooglooks van jou, want die vind ik altijd heel mooi! Eigenlijk gewoon hele face of the day's, maar je ogen vind ik altijd mooi opgemaakt met leuke kleuren!
  M'n tweet is hier te vinden: https://twitter.com/#!/CanicrosserFem

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik had je al op een andere manier een hele gelukkige verjaardag gewenst! Maar ik hoop dat het ook een hele fijne dag voor je is geweest! Ik kom regelmatig op je blog kijken omdat ik zelf heel veel van make-up en verzorgingsproducten hou, en je kan het allemaal zo leuk uitleggen. Dus keep on the good work ;) xxx Eline Machiels

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hey Steffi :-) Je verjaardag hebben we al goed gevierd he ;-) Ik wil ook helemaal je kadootje niet winnen, maar wil je wel laten weten waarom ik zo vaak kom kijken. Voor alle duidelijkheid, ik ben nl. Steffi haar (toekomstig) schoonzusje en ik ben een totale beautyleek, ik gebruik wel make-up, maar daar houdt het ook mee op :-). Ik kom hier regelmatig eens piepen om te zien of er iets is, wat me eventueel wel zou aanstaan om dat dan te kopen, maar als ik hier iets gelezen heb, wil ik alles kopen, dus dat is natuurlijk ook weer niet ideaal hahaha! Maar ik moet wel zeggen dat je alles heel goed uitlegt, als ik nu handig was, zou ik het allemaal nadoen, maar hahaha.. Trouwens, als ik mooi geschminkt moet worden, weet ik waar ik moet zijn ;-)!!!!! Voor de rest zit er heel veel variatie in je artikels, zowel dure als goedkopere producten,...
  Misschien dat je er eens een quiz ofzo kunt opzetten? Met vragen over beauty?
  Trouwens, nog een reden om je blog te volgen, dan weet ik al wat ik niet voor je moet kopen, want dat heb je dan al ;-) hihi!!!!! :D Groetjes xxxx Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen