14 nov 2011

CATRICE: BOHEMIA COLLECTION + LOOK

Te samen met de Catrice Big City Life collectie vond ik de Catrice  Bohemia collectie terug bij het Kruidvat. Een lang verwachte collectie die ik wel wist te appreciëren. Misschien wel een beetje een vreemde tijd van het jaar om deze collectie te lanceren, maar bon. Een beetje bronzer en een fleurige lipgloss komen ook in de herfst/winter wel van pas.

Zelf besloot ik een leuke rode lipgloss Looking Sunkissed aan te schaffen en de vier kleuren oogschaduw behorende tot deze Bohemia look. Alle oogschaduw kleuren bevatten een mooie, fijne glitter. Die bij het aanbrengen van de oogschaduw grotendeels vervaagt. De kleur wordt niet mat, maar blijft glanzend.

Boven: Be Indiglow! - Yes, You Tan
Onder: My Home is my Sand Castle - Bring me Terra Copper

Looking Sunkissed

Natuurlijk kan je met 4 kleuren oneindig veel looks creëren. Ik maakte eentje met Yes, You Tan over het bewegende ooglid, Bring me Terra Copper! in de arcadeboog. En onder de wenkbrauwen en in het binnenste van mijn ooghoek  My Home is my Sand Castle. Onder de ogen bracht ik de blauwe kleur Be Indiglow! aan. In mijn buitenste ooghoek bracht ik een matte donker bruine oogschaduw aan voor het creëren van diepte (uit het Coastal Scents 26 combo palet). Overigens nog op mijn waterlijn een donker bruin oogpotlood en een zwarte eyeliner. Afgewerkt met Gosh 2 step mascara met het revival serum. En op de lippen Looking Sunkissed.




Kortom een leuke, budgettaire collectie vol producten die in mijn opinie voornamelijk zomerse tafarelen oproepen. Maar met de kleine omslag in het weer, kan deze Catrice Bohemia collectie ons misschien wel verwarmen.

Catrice is te koop bij het Kruidvat. De Bohemia collectie is limited edition.Enkele prijzen:
Catrice Absolute Eye Color 2,79 euro/stuk
Catrice Brilliant lipgloss 3,79 euro/stuk

Doet deze Bohemia collectie jou ook denken aan de zomer?

7 opmerkingen:

  1. Wow! Wat een prachtige look! De lipgloss staat je echt super mooi, zelf heb ik bring me terra copper lipgloss maar die vind ik echt iets voor de zomer dus die bewaar ik maar even. De kleuren staan echt mooi bij elkaar en zo leuk dat blauwe lijntje onder je oog... GORGEOUS!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die blauwe kleur laat je ogen mooi uitkomen !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooie look ! De collectie sprak mij zelf niet echt aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk gedaan, ik moet nu écht eens aan het blauw gaan he :-D - Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi gedaan, vooral dat blauw doet je ogen echt mooi uitkomen!

    BeantwoordenVerwijderen