21 sep. 2011

WINACTIE: GOSH GREEN ZONE OOGSCHADUWDUO - GESLOTEN

Net voor Make Up Blog offline ging, was er een winactie online waarbij je een leuk oogschaduwpaletje van Gosh kon winnen. Helaas door omstandigheden (van het offline gaan) heb ik de winactie niet kunnen voltooien.Dus vandaar dat ik even een reminder online zet.

Wat kan je winnen?

Je kan een nieuw Green Zone oogschaduwduo winnen.


Hoe kan je deelnemen?

Laat me dan even weten wat jouw favoriete (zomer) cocktail is. Uiteraard zou ik het fijn vinden mocht je mijn volgen op Twitter. En mijn winactie bekend maken. Het is uiteraard niet verplicht, maar verdubbelt jouw winkansen. Vergeet dan ook het linkje niet te vermelden in je comment.

Als je destijds op Make Up Blog of via Twitter meegedaan hebt, laat gewoon ook een reactie na. Het spijt me maar ik heb geen lijst bijgehouden wie destijds een reactie heeft nagelaten.
Deelnemen kan nog tem 30 september (middernacht). Zowel Belgische als Nederlandse lezers kunnen deelnemen (vermeld even van welk land je afkomstig bent). De winnaar zal zaterdag 1 oktober bekent gemaakt worden.

Veel succes allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Hey Steffi! Ik had via MakeUpBlog inderdaad al een inzending gedaan en gezegd dat dit palette me deed denken aan een Caipirinha ;-) Ik doe graag opnieuw mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriete cocktail is cointreaupolitan. Aanstaande vrijdag geef ik een feestje, en uiteraard gaat deze cocktail geserveerd worden! Leuke winactie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey!
  Wat ben ik blij dat je site terug is.
  Ik deed al een tijde geleden via Twitter mee om je te vertellen dat m'n favoriete cocktail Sex on the beach is.

  Ik zal nog even reclame voor je maken op Twitter ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik denk dat ik al eerder had meegedaan, maar dan doe ik gewoon effe opnieuw mee! :)
  Mijn favo cocktail is een Mojito, lekker fris in de zomer en mooi groen, net zoals dit paletje! ;)
  Ik volg je via Twitter onder de naam @Natje_9999 en heb je tweet geretweet! :)

  Fingers crossed! :)

  Liefs,
  Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen