20 sep. 2011

REVIEW: SYOSS MEN CARE LIJN

Sinds kort heeft Syoss naast de haarverzorgingsproducten voor vrouwen ook een bescheiden gamma geschikt voor heren.
Mijn testpanel (drie heren van diverse leeftijden) probeerde de Syoss shampoos Anti-Roos en Power uit. Benieuwd wat zij hiervan vonden!
De Anti-Roos shampoo verwijdert roos, en bestrijd het waardoor zichtbaar resultaat merkbaar is in 6 weken. Het kalmeert de hoofdhuid waardoor het typische jeukende gevoel verminderd. Terwijl de Power versie zich richt op haar dat aan vitaliteit verliest en versteviging nodig heeft. Geschikt voor normaal haar.
Wat zegt het testpanel van de Syoss Anti-Roos shampoo en van de Power shampoo?
De Anti-Roos shampoo werkt zeker en vast. Het doet wat het beloofd en daar houden we van. De roos is zichtbaar minder, en mijn hoofdhuid voelt minder jeukend en gespannen aan. Vooral dat laatste is een aangenaam gevoel, aangezien roos (en in mijn geval gecombineerd met psoriasis) vaak lijdt tot een gespannen aanvoelende huid. De textuur is eerder aan de dikke kant, wat ik niet meteen gewoon ben van een shampoo, maar laat zich makkelijk uitspoelen en schuimt goed. En bovendien heeft deze shampoo een aangename geur. Het enige nadeel is dat de grote verpakking soms ook onhandig kan zijn. De grip op de verpakking in de douche is minder en neemt behoorlijk wat plaats in. Een travelsize voor mee te nemen op vakantie of voor een kleine douche zou handig zijn.
Ook de Power shampoo viel behoorlijk in de smaak. Een aangepaste shampoo voor normaal haar waarbij de nadruk ligt op vitaliteit en versteviging kan een vijftiger wel gebruiken. Het haar voelt na de wassing zacht aan. Enkele pluspunten die naar boven kwamen net zoals bij de Anti-Roos versie waren zuinig in gebruik en een aangename geur. Er is wel een klein zichtbaar resultaat merkbaar waardoor het haar er iets of wat volumeuzer uitziet dan voordien.
Conclusie? Je doet lang met de shampoo, een goede prijs kwaliteit verhouding, leuk concept van Syoss een eigen mannenlijn. Een heraankoop zit er dik in.
Prijs per stuk 3,99 euro voor 500 ml en is te koop in de supermarkt en drogisterij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten