21 sep. 2011

DE NAGELLAK TREND VOOR HET AANKOMENDE SEIZOEN

Blauwe nagellak is dé trend voor het najaar. Na het daverende succes van de Smurfen is blauw hotter dan ooit tervoren.

Toen ik onlangs in de pedicurestoel zat, en mocht kiezen uit talloze kleuren, wist ik het meteen. De kleur Blue My Mind van OPI wist mij in vervoering te brengen. Een prachtig diep blauwe kleur met een metallic glans. Werkelijk prachtig.

Maar niet alleen OPI heeft schitterende blauwe kleuren in het assortiment. Zowel goedkopere als duurdere merken weten hun slag binnen te halen met diverse blauw tinten. Zo introduceert het luxe merk Chanel  Les Jeans de Chanel  volledig geïnspireerd op jeans. En tevens drie nagellakjes in blauw tinten.Benieuwd naar mijn eigen blauwe nagellak collectie?

Koh Navy - Catrice Hip Queens Wear Blue Jeans - China Glaze Sea Spray

OPI Absolutely Alice - Mavala Minsk

Golden Rose Paris n° 53 (goede dupe voor Blue My Mind van OPI) - Golden Rose Magic Colour n° 314 - Golden Rose Protein n° 351

Wat denk je, draag jij dit najaar blauwe nagellak?

6 opmerkingen:

 1. Yea, blauwe nagellak vind ik altijd leuk! Die van OPI is echt gorgeous en Golden Rose Paris 53. Gorgeous kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Minsk van Mavala ziet er een mooie kleur uit. Ik heb 2 blauwe lakjes maar draag ze eigenlijk niet veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op blauw! Draag het liefst wat fellere kleurtjes, maar zulke blauwtinten draag ik ook graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nep, ik hou eerder van rood , paars en blauw. Deze nagellaktrend laat ik dus langs mij paseren :) Leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het wel iets hebben, zeker vij jonge meisjes is het erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen