4 sep. 2019

CLARINS MINERAL SUN CARE COMPACT SPF 30 & RADIANCE-PLUS GOLDEN GLOW BOOSTER

Clarins

Hallo september! Opnieuw naar school, terug aan het werk. Ik geniet van mijn laatste dagen verlof en vanaf volgende week maandag start ik ook opnieuw met werken. Stiekem hoop ik, zoals ieder jaar, op een zonnige maand september. De herfst moet voor mij nog niet meteen van start gaan. Vandaag twee Clarins producten die de zomer nog even weten vast te houden.


Dit jaar niet op vakantie geweest? Of misschien ben je al een paar weken terug van vakantie. Dan heb ik voor jou een fantastisch product om de zongebruinde teint langer vast te houden. Namelijk Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster voor het gelaat. Deze kocht ik op aanraden van. Zelfbruiners kunnen lastig zijn, zeker als je niet vertrouwd bent met het gebruik ervan. Hoewel de laatste jaren de formules geoptimaliseerd zijn. Quasi altijd heb ik een mooi resultaat. Een start to tan product voor mij zijn deze druppeltjes van Clarins. Je voegt enkele druppels toe aan je favoriete crème of serum. Even mengen in je handpalmen en je brengt de crème of het serum aan zoals je anders zou doen. Geen poespas, maar gewoon simpel en eenvoudig.

Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster

Ik voeg meestal drie à vier druppeltjes toe aan mijn nachtcrème. Zodat de kleur doorheen de nacht kan ontwikkelen. 's Morgens verwijder ik de residu met mijn wasgel en dag na dag kan je de kleur opbouwen en intensiveren.  Na één applicatie heb je resultaat. Mijn voorkeur gaat uit naar een opbouwende kleur door enkele dagen na elkaar de druppels te gebruiken. Nadien kan je kiezen voor onderhoudsapplicatie. Naar mijn idee is dit twee à drie keer per week. Natuurlijk kan je ook vaker, bijvoorbeeld dagelijks, maar met slechts één druppeltje toe te voegen aan je favoriete crème. Geen strikt opgelegde regels, maar lekker freewheelen, experimenteren en kijken wat jou het beste ligt. De kleur oogt natuurlijk en past zicht aan alle huidtinten.

Clarins Mineral Sun Care Compact SPF 30

Als je weet dat het grootste gedeelte van huidveroudering te wijten is aan straling van de zon, dan is het gebruik van een beschermende zonnefactor geen overbodige luxe. Voor dagelijks gebruik vind ik een getinte variant prettig. De Clarins Mineral Sun Care Compact SPF 30 trok meteen mijn aandacht. Het een compact fluïde met een SPF 30. Het is geen foundation qua dekking. Eerder een egaliserend effect in een universele tint. De kleur lukt aardig bij mij. Ik heb het idee dat de tint zich aanpast met een neutrale ondertoon. Ook Uriage heeft soortgelijke compacts met SPF's die eveneens fijn werken.

De verpakking is gemakkelijk en je krijgt er een siliconen applicator bij geleverd. Het was de eerste keer dat ik een siliconen spons gebruikte. Ik was er al een tijdje benieuwd naar, maar ik prefereer om de fluïde aan te brengen met een kwast of met mijn vingers. De siliconen applicator is niet mijn ding. 

De mineralen getinte zonnecrème is fijn als make up achtig product. SPF 30 vind ik prima voor dagelijks gebruik. Op dagen dat ik weet dat ik meer dan normaal in de zon ga (of op zon vakantie), gebruik ik een klassieke zonnecrème of spray. De compact is een product dat je het hele jaar door kan gebruiken.

Clarins vernieuwde het suncare gamma in 2019. Met aandacht voor de perfecte synergie tussen wetenschap en natuur. De zonneproducten zijn verrijkt met plantenextracten en ze brengen geen schade toe aan het koraal. De verpakkingen bevatten gerecycleerd plastiek en de gebruiksaanwijzingen zijn van papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Clarins is te koop bij de parfumerie of via de Clarins e-shop.
Clarins Radiance - Plus Golden Glow Booster gezicht 15 ml - 29 euro
Clarins Mineral Sun Care Compact SPF 30 11.50 ml - 38.75 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

samples
 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb vorig jaar de Glow Booster voor het lichaam gekocht en ben daar heel tevreden over. Geen witte melkflessen meer hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik de Plus Golden Glow Booster gezicht ook. Handig en kan je zo vaak als je zelf wil gebruiken. Zeker een aanrader! De Mineral Sun Care Compact is nieuw voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen